reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Trochę mi się prysnelo po popoludniowym spacerze :-)

Myla no wiesz banana można ugryźć i nic poza tym :-) :-)
Ja bym na Twoim miejscu teraz się ograniczala a w święta jadła w miarę normalnie tylko w rozsądnych ilościach ja tak zamierzam... bez przesady nie jsteśmy maszynami- chodzącymi inkubatorami tylko kobietami które mają swoje potrzeby :-)

Ja jeszcze nie mam nic kupione na świeta, jak nigdy ale jakoś nie mogę się zebrać :-) jak pracowałam w sklepie to systematyczjie robiłam zakupy a teraz nic :-) czekam jeszcze o poniedziałku bo mam dostać bony i zobaczę ile i na ilę bède mogła poszaleć :-)

Ja mam teraz 62,3kg, a zaczynałam z 53,5kg przy wzroście 166cm (czyli 8,8kg na plusie). Moja lekarka na razie nic mi nie mówiła, że za dużo... z dziewczyny Wy miałyście już obciążenie glukozą robione? ja dziś kończę 24tc i jeszcze nie miałam :-(ogólnie na mięso mnie odrzuca i to strasznie, no chyba, że jest to kebab to wtedy mi nie przeszkadza :-):-D a tak pożeram warzywa i owoce w mega ilościach, banany to nawet ze 4 sztuki dziennie. Lubie kostkę twarogu widelcem podusić, do tego pęczek rzodkiewki i pudełko kwaśnej śmietany 18% wszystko razem wymieszać i zjeść zanim ktoś przyjdzie, bo musiałabym się podzielić - taki prosiak ze mnie:-) :-p

Ja zaczynałam z wagą 83kg w zeszlym tygodniu bylo 86kg narazie niby ok jak na nadwyzkę kg i cukier ale wstyd się przyznać ze czasem podjadam słodycze a ostatnio mam fazę na pierniki z biedronki :-)

Magda nie mam obciązenia glukozą więc nie pomogę. Z tym serem to dobre:-) uśmiałam się :-)

natasza mnie sie tez kimnelo popoludniu :tak: to pewnie znow nie bede mogla spac w nocy....

Myla oby cukry byly dobre...jak sobie pomysle ze czeka mnie picie glukozy to juz mi nie dobrze jest... no ale jakos musze dac rade...:tak:

magdalena
nie rob smaka na kebaba bo zamna chodzi i chodzi i w koncu musze sobie go kupic...;-)

Aylin moze nie bedzie tak zle i nie dostaniesz bury... hehe:tak:

A mnie dzis motylki kopią ale jestem spokojniejsza i wierze ze jest wszystko dobrze..
1zIggET8dLQXapoHBAA7
w poniedzialek mam echo serduszek moich pociech i mam lekka treme...a 2 dni pozniej wizyta...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry