Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a dlaczego nie ? jajeczko ugotowane obrane w pudeleczko z jakims sosikiem lub wogole salatka jajeczna albo pasta jajeczna i juza w weekendy smazone/sadzone/omlety etc
swoja droga nie wyobrazam sobie mojej diety cukrzycowej bedac w pracychodzi mi o pilnowanie godzin posilkow
nigdy by mi sie nie udalo - w pracy bywaly dni ze wogole nic nie jadlam bo nie mialam czasu bo od spotkania do spotkania![]()
myslee ze to ze jem bardzo regularnie w stalych porach - prawie nie miewam odstepstw od reguly to polowa sukcesu tych moich wynikow
no wlasnie
dlatego kazdy musi u siebie potrenowac i posprawdzac
owoce zawieraja duzo cukrow szybko przyswajalnych stad tez i szybko w organizmie podnosza cukier i pozniej dosyc szybko opadaja (dlatego np po jabllku szybko chce sie jesc ) a pizza z weglowodanow ma tylko make reszta to miesko i warzywa czyli cos co mozna do woli jesc - wiec jesli nie jest na grubym ciescie to tego tam duzo nie ma
a ze kalorycznosc tych poslkow jest drastycznie rozna . no coz![]()
Myla, córeczka będzie pewnie wykapaną mamusią
Nie wiem, która ma lepszy indeks, ale do zupy obstawiałabym kaszę pęczak, kuskus lub komosę ryżową.
Feelis witaj![]()