reklama

Kwietniowki 2015

Ja sobie właśnie wypilam kawke i zjadlam 2 kostki czekolady gorzkiej 75% kakao kurde normalnie rarytas to dla mnie teraz .

Malutka się tak rozkopala ze szok. No z 2 godziny pospi i tancuje. Oj cos czuje ze będzie miała charakterek.z moimi chłopakami miałam dużo spokojniejszy brzuch.

Aylin no byłoby super. Ie za niego byś chciała?

Leże w łóżku jeszcze. Deszcz pada,normalnie nie chce mi się podnieść z wyrka.

Co najlepiej do zupki dorzucic? Makaron,kasze jakaś? Zjem z wszystkim robię taka warzywna dla siebie zwykła.

reklama
babydust - to masz super cukry po jedzeniu. i na czczo. Ja walcze i coraz mniej pomysłów śniadaniowych mam. Problemem jest to ze ja musze miec sniadanie które da sie do pracy zabrać, w weekend spróbuje z jajkiem. Ale do pracy go nie wezme

Aylin ta pierwsza co mialam w 10 TC po cukrze na czczo wyszedł na czczo za wysoki a po 1 i 2 na pograniczu dlatego mam mieć ta diete. Teraz krzywa robię za tydzień i w 27 tyg jeszcze raz.

Jejku współczuję Wam tej cukrzycy. Ja idę na glukozę po świętach i mam nadzieje że będzie ok. Z Antkiem nie było problemu to oby teraz tez nic nie wyszło.

Umówiłam sie do gina na 12.01 i chyba już wezmę zwolnienie. Mój małż każe mi już dac sobie spokój z praca może i ma rację sama nie wiem. Zobaczę jak to będzie z moim samopoczuciem za 4 tygodnie.

babydust - to masz super cukry po jedzeniu. i na czczo. Ja walcze i coraz mniej pomysłów śniadaniowych mam. Problemem jest to ze ja musze miec sniadanie które da sie do pracy zabrać, w weekend spróbuje z jajkiem. Ale do pracy go nie wezme
a dlaczego nie ? jajeczko ugotowane obrane w pudeleczko z jakims sosikiem lub wogole salatka jajeczna albo pasta jajeczna i juz :) a w weekendy smazone/sadzone/omlety etc
swoja droga nie wyobrazam sobie mojej diety cukrzycowej bedac w pracy :( chodzi mi o pilnowanie godzin posilkow
nigdy by mi sie nie udalo - w pracy bywaly dni ze wogole nic nie jadlam bo nie mialam czasu bo od spotkania do spotkania :(
myslee ze to ze jem bardzo regularnie w stalych porach - prawie nie miewam odstepstw od reguly to polowa sukcesu tych moich wynikow

reklama
Swoja droga co to za filozofia. Owoców nie a pizzę tak :D

:-D no wlasnie :-Ddlatego kazdy musi u siebie potrenowac i posprawdzac :) owoce zawieraja duzo cukrow szybko przyswajalnych stad tez i szybko w organizmie podnosza cukier i pozniej dosyc szybko opadaja (dlatego np po jabllku szybko chce sie jesc ) a pizza z weglowodanow ma tylko make reszta to miesko i warzywa czyli cos co mozna do woli jesc - wiec jesli nie jest na grubym ciescie to tego tam duzo nie ma :)
a ze kalorycznosc tych poslkow jest drastycznie rozna . no coz :-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry