reklama

Kwietniowki 2015

Jejjj Babydust wspolczuje. Przeloz wizyte lepiej sprawdzic czy wszystko ok.

Olusia to poszalalas ;)

Natasza ubieraj ubieraj :)

U nas juz bylo ok i znow goraczka wrocila. 39.5 :/ teraz chlodna kapiel a jak nie spadnie to przeciwgoraczkowe. M chyba jutro z Mlodym zostanie. Oprocz kaszlu i temperatury to na chorego to moje dziecie nie wyglada.

reklama
Tabasia.. a wiesz i tak to byla impreza spozniona... bo urodziny mialam w listopadzie a mamy juz polowe grudnia.. wiesz moi przyjaciele pracuja, nie ktorzy na zmiany wiec tez tak patrzylam pod ich katem..a ja jestem w domu wiec mam na pewno wiecej czasu... trzeba bylo sie troche odstresowac, posmiac, odchamić jak to sie mowi itp.. tym bardziej ze nie mamy tyle okazji do tego by w tak w licznym gronie sie spotkac, a bylo nas 12... no teraz to sylwester tez bedzie wspolny i ma byc ok 20 osob a jedziemy do znajomych na kilka samochodow :tak:

p.s uuu znow taka wysoka temperatura? nie dobrze, zazwyczaj wzrasta na wieczor.. zrob mu oklady podpacha i na glowe i podaj leki, u mnie to podzialalo jak mialam ponad 39 w pazdzierniku i temperatura nie chciala mi spadac...a wrecz rosla...

natasza ja musze sie wziasc za ubieranie choinki:tak:

Karina a ty co tam? dzis masz nocke? jak tam Emily? i jak tam zakupki?;-)

Hello

ja dzisiaj sama bo moj w pracy, przyszla tesciowa z obiadem i poszlysmy na spacer, tesciowa mi kupila taki dlugi sweter na swieta.

Babydust mam nadzieje ze szybko wyzdrowiejesz i uwazaj na siebie bo te skurcze to nie dobre.

Zycze waszym chorym dzieciom powrotu do zdrowia,.

Widze ze kilka z was lubi sie bawic tak jak ja w robienie duperelek, mi to sprawia radoche i lepsze to niz lezenie przed kompem:-D
a te co maja dzieci to i dla nich zabawa:tak:

Hej.

Ja dziś znowu nie koge a plecy... Prawie 5 godzin w kuchni w polschyleniu po plus wcześniej zakupy co daje 7 godzin bez przerwy na nogach...ałłł
Efekt:

Załączniki

• 1418578906909.jpg
    1418578906909.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 68
Oj kuklaki lubie szczegolnie swiateczne. Mam nowych z 15 bombek swojego wykonania do tego robilam balwanka synowi do przedszkola , teraz dlubie cekinowego i bombki na prezenty. Zostaly choinki z makaronu i szyszek oraz aniolek wszystko poobiecywalam rodzinie. A dzis pozazdroscilam dziewczynom i z synem poszalelismy z masa solna :) Szczerze to zaczyna mi brakowac czasu bo mam kilka pomyslow ale nie wyrobie sie :/ .
A Ty Tabasia zrobilas pierniczki i ozdoby?

Jeju co za przezycia z tym rota:/ my zlapalismy w kwietniu w szpitalu , wyszlismy zdrowi a na drugi dzien impreza tydzien trzymalo syna potem M. WspolczUje:)

Myla sliczne pierniczki..i pewnie smaczne mm.... narobiłaś się jak szalona

Tabasia często się mówi że temp to dobry znak bo organizm walczy z chorobą-wirusem...tylko czemu taka wysoka się długo utrzymuje?

zdrówka dla wszystkich

reklama
Natasza pieknie!! Ja nie mam zdolnosci i czasu :(

Moj dzidz juz padl. Jeszcze siodmej nie ma... ale dobrze niech sie organizm regeneruje.

Z ta goraczka to u nas norma. Mysle ze dzis jest po prostu kulminacja i jutro bedzie juz lepiej. Do lekarza nie ide bo co mi powie? Da antybiotyk i przeciwgoraczkowe i wykosi 50e. Standard. A to wirus jak nic.

Aaa Marela upieklismy pierniczki. Ale nie ozdabiam nie chce mi sie.

Myla za to Twoje pierniki...loooo zajebiste!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry