reklama

Kwietniowki 2015

Dwa słowa o mnie, już wczoraj zaczęłam pisać to mi internet przerywał ;-/

Mam 33 lata, męża, pracowałam przed ciążą w biurze. Od razu planowaliśmy że dzieci będą jedno po drugim i się udało :-) dla mnie 2-3 lata to idealna różnica wieku. To raczej moja ostatnia ciąża :-) jestem po cc.

reklama
feelis hej, wiesz już jaka płeć? :-)
a sorry widzę, że masz w suwaczku

:sorry:
u mnie malowanie dobiega końca, wybrałam tez kolory do pokoju chłopców ( kwestia dogadania 2 odcieni ) , potem przemeblowanie na przedpokoju i jedziemy ze szmatą dalej :D

Hejka :)
Juz sie wysłałam...., wróciłam z zakupów i usnęłam przed tv o 19 :p
Wykończona bylam, chciałam prezenty kupic i co ?? Nic nie kupiłam , tyle ludzi było ze to wogule przyjemności nie robiło. Tylko dla dzidzi kupiłam :)
Ogólnie bardzo nerwowa jestem , wszystkiego mi za duzo ..., a moj tylko marudzi jak go o cos poproszę zeby zrobił .., az wczoraj wybuchlam ... On by zginol po 2 tygodniach mojego trybu życia .. Wkurza mnie to ze wszystko na mojej głowie jest ....
Musiałam sie wyżalić :p

Karina, wiadomo że faceci by bez nas zgineli i nawet nie zdaja sobie sprawy co to znaczy pracować i ogarniać dom, o wszystkim pamiętać :/ ech pozostaje zagryzc zeby albo zostawić na miesiąc żeby się przekonali :-)

Dziewczyny zazdroszcze Wam że jesteście takie zdolne i same potraficie zrobić ozdoby. Mi brakuje cierpliwości :-) u mnie w domu to tatuś będzie z córeczką malowal, bo to jest jego pasja i ma duzy talent. Wczoraj było bardzo fajnie. Moje sledzie bardzo smakowaly.inne potrawy tez pyszne, bardzo sie najadlam. Ale potem tak mnie brzuch bolal jakbym miala kolke w każdym miejscu. Ledwo do domu doszlam. Dzis juz lepiej :-)
Maz dzis maluje caly dzien a ja sobie poczytam :-)
Miłej niedzieli dziewczynki!

Vesunna to fajnie ze kolacja sie udala :)

Feelis przepraszam nie widze suwaczkow,pisze z telefonu...
Czyli masz juz jedno dziecko? Jaka bedzie roznica? Pytam bo ja tez jestem po cc i teraz msm rodzic sn. A Ty bedziesz miec druga cesarke?

Doliores nie za wczesnie na wicie gniazda? :))

Moj mlody ok. Dostal przeciwgoraczkowy i szaleje :)

Hejka.
Piekłyśmy dzis z nunu pierniczki. Jutro będziemy zdobic pewnie. Nastawiłam rosół, poszliśmy na spacerek, wróciłam na gotowy obiadek. Teraz ide na drzemkę:)

Zawsze jest pora na wicie gniazda:-) ja już chyba też powoli zaczynam..
Byłam dziś na zakupach..sama bo M po nocce i dziś znowu poszedł, nałaziłam się, zakupy zrobiłam i choinkę kupiłam :-) już sobie grzecznie stoi i czeka na zdobienie :-) ale narazie sił brak:-)

ale mia;am weekend
w czwarek syn w nocy zwymiotowal, w piatek zostal w domu ale bylo ok z nim tylko przespal do popoludnia

za to ja w poludnie w sobote zaczelam sie troche zle czuc ale nie bylo jeszcze zle za to wieczorem juz bylo slabp
cala noc przezygalam :facepalm od wymiotow znowu skurczy dostalam (a bylo juz tak dobrze ze mialam nadzieje ze ginka mi leki wycofa) ok 5 rano myslalam ze na pogotowie bede dzwonic bo myslalam ze oszaleje brzuch tak bolal ze szok kazda zmiana pozycji to lzy z bolu a skurcze w pewnym momencie zrobily sie co 3 min buu : dobrze ze dzidzia pomiedzy skurczami szalala to nie spanikowalam
tak jak sun dziaj przelezalam w lozku do 16 dopiero co zjadlam pol kanapki ale jeszcze nie jest dobrze , skurcze sie utrzymuja pomimo nospy i luteiny a do tego plecy i tylek od lezenia non stop w jednek pozycji napieprza na maksa (leze z miekka poduszka pod pupa)

malza tez przeczyscilo i corje alee raz a dobrze

po raz pierwszy w zyciu zlapalam rota buu nigdy wczesniej nie mialam
zaawsze w domu wszyskich lapalo a ja luz

musze zmienic wizyte u ginki z czwartku na wtorek zeby zobaczyc czy te skurcze szkod nie narobily :( :(

Babydust uważaj na siebie.. jak będziesz się gorzej czuła to może lepiej wybierz się na pogotowie wiesz takie skurcze... trzeba uważać..

Idę ubierać choinkę bo zamulam na kanapie zaraz zasne:-)

babydust uwazaj na siebie.. jak cos to predziutko na pogotowie !

Tabsia zdrowka dla malucha:tak:

Karina i jak tam zakupy? kupilas cos dla maluszka?:tak:

A ja po wczorajszej imprezie wypompowana, do tego prawie nic w nocy nie spalam bo nie moglam spac... ech.. :-( mialam dzis jechac do sklepu za prezentami ale nie dalam rady...

reklama
Babydust napewno wszystko ok bedzie, ale to zrozumiałe ze jestes zaniepokojona ...
✊✊✊✊ zeby było ok :)

Natasza pozniej fotke pokaz z choinka :p

Ja moja najpóźniej w sobote kupie ... , teraz juz chciałam ale teściowa marudziła ze za wczesnie i ze igły beda sie sypać :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry