Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Nie mogę się doczekac! Później urlop i od stycznia laba. W końcu będę mogła częściej tu bywać ;-).Napisalam posta po 6 i go nie ma![]()
Milia na razie nie był na marne , mój sie troche uspokoił z marudzeniem ... Zobaczymy jak bedzie dalej![]()
Natasza no H&M, dla dziewczynek ogółem lepszy wybór a dla chłopców aaa szkoda gadać
![]()
Chyba sama zacznę projektować![]()
Karinka sliczne ubranka i sliczne bombki
Myla to sie narobilas, teraz odpoczywaj sobie !;-)
milia80 super ze lasagnia wyszla... i byla pyszna.... i narbilam mi smaka... he he ;-)
Kuklaki super masz tesciowa.. ale ja mam podobna nieba by mi uchyliła gdyby trzeba bylo...![]()
Dziewczyny, skończyłam prace magisterską, jutro oddaję ją do promotora! Wybaczcie, że mnie nie było ostatnio, całe wieczory poświęciłam na napisanie tego dziadostwa, jutro rano w drodze do pracy Was nadrobie :-).
We czwartek jest mój ostatni dzień w pracy, już obijam się na całego. Nie mogę się doczekac! Później urlop i od stycznia laba. W końcu będę mogła częściej tu bywać ;-).