reklama

Kwietniowki 2015

Olusia, super, że niedługo usłyszysz serduszka swoich maluchów :-)

Ja jak postoję z 40-60 min. to musze już usiąść, tak mi krzyż włazi w tyłek. Spojenie na razie mnie nie boli, aż się boję tego, jak o tym opowiadacie...

Magda, są plusy tego, że masz tyle ciuszków, wydatków i tak będzie mnóstwo przy dwójce dzieci, lepiej te pieniądze przeznaczyć na coś innego :-)

reklama
Szaj gratulacje!! Oby sie spodobalo promotorowi.
Karina, sliczne ubranka. Tez kupilam cos w lumpeksie z tygryskiem dla Maliny :-)

Babydust zdrówka!!!

Ja dzis pierwszy raz mialam takie kopy ze brzuch sie ruszal :-) super uczucie!
Zbieram się i jadę do galerii po prezent dla meza :-)

Mój mały świętuje dzisiaj wejście w 24 tydzień i mi brzuch faluje... Mały mniej kopie a więcej fikolkow robi...

Ja na szczęście z lozeczkiem problemu nie mam bo moi rodzice powiedzieli że kupują lozeczko i wszystko do niego :D więc jeden wydatek z głowy. Siostra zgłosiła się na wanienke, a my kupujemy wózek :) więc na szczęście chcą nam pomóc i nie zbankrutujemy ;)

Pat super tak :D

my z mężem juz od dobrych paru lat ( od kiedy mamy mieszkanie ) kupujemy sobie coś do niego co chcieliśmy ;D
rok temu był ekspres do kawy ciśnieniowy, w tym roku toster ( serio kocham ten opiekany chleb... :D z maslem :D ) i blender :D

No my z M tez co jakiś czas kupujemy różne rzeczy. Ostatnio tez ekspres do kawy i zestaw noży fiskarsa i jestem w tych nozach zakochana :D jak będzie więcej luźnych pieniędzy to pewnie kupimy cały blok bo warto :)
Ale od stycznia zamierzam powoli zbierac rzeczy dla małego. Może to i wcześnie i nie ale pieluszki kosmetyki trochę kosztują więc jakbym miała wszystko kupić w kwietniu to bym kasy juz na nic nie miała...wiec zaczne polować na promocje :)

reklama
np. do pupy linoderm plus ( mały w życiu nie miał odparzonej ani czerwonej pupy nie kupowałam tych sudocremów itp. ) , kosmetyki Hipp do kąpieli, mydełko bambino na początek, ogólnie im mniej cudow tym lepiej :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry