reklama

Kwietniowki 2015

reklama
haha no okaże się :D
mojego uczulała nivea z początku a johnsona nawet mu nie fundowałam, bo same położne mówiły że jak wysypka od razu to 1 pytanie-czy kosmetyki tej firmy były w użyciu po urodzeniu :P

Hehe :D zobaczymy :D
Ja to juz widzę rady mojej teściowej...:D a ja będę robić wszystko na odwrót :D juz mi mówi żebym jak tylko mały się urodzi to wpychala w niego na noc butle żeby go przepajac żeby spał cala noc bo ona tak robiła i nie miała problemu. Ni tylko problem ma jej syn bo jest gruuuuuuubiutki :p M na szczęście o siebie zadbał ale jako dzieciak też był pulchby :D ale jak ona i na noc dawała lepik to co się dziwić :p

Witam po weekendzie :)

piękne rzeczy robicie , ja do takich spraw mam dwie lewe rączki :-(

wszystkim chorowitką zdróweczka :tak:

w sobote w związku z małym przemeblowaniem w sypialni i obecnością tz wzięłam się za mycie okien , a w niedziele i dziś zdycham , katar, drapie w gardle , brzuchol boli :-( no i po co mi to było :tak:

magdalena możemy sobie łapkę przybić zarówno w kwestiach bólowych jaki i zakupowych ( też kilka worów ciuchów leży ) :tak:

olusia &&&&&&

Dziewczyny ja niedawno wstalam :-)poszłam spać o 1 i nie spałam od 4 do 7.30 to jakas masakra a jak już przysnełam to zrobiła się 13 :-)

Szaj super że praca skończona oby tylko promotor był zadowolony:-) jeszcze parę dni i zasłuzony odpocxynek duper:-)
Kciuki za wizytę!!&&&

Olusia jak po wizycie?? Mam nadzieje ze wszystko dobrze:-) słyszałas swoje maluszki:-)

Doli co ciekawego w pepco?? Zaszczytna wixytę dzis masz:-) widzę ze bardzo sie cieszysz:-)
Fajnie ze masz sprawzone kosmetyki i wiele innyh rzeczy niee musisz teraz eksperymentować:-)

Ja naraie mam ubranka ale tez od nowego roku zaczynam polować na promocje:-) im później to z duzymi brzuchami bedzie nam gorzej a poza tym jak malemu bedzie spieszno na świat to nie bede zaskoczona tylko przygotowana:-) :-)

Myla tak to z tatusiami właśnie jest...tymi na odległośc...ze to co wazne to olewka...ale bedzie dobrze:-) dostanie dobra ocene a jak nie to poprawi:-)

Tabasia jak mały dzisiaj?? Miejmy nadzieje ze lepiej..

Ja zrobiłam sobie wczoraj salon fryzjerski w domu:-) zafarbowałam sobie włosy, grzywkę podciełam i jest ok:-) a przed porodem pojde do fryzjera aby na porodowce dobrze wyglądać :-D

Ostatnia edycja:
Pat ja bede miec zmasowany atak:-) mama moja jest opiekunką od 15 lat..niby mówi ze nie bedzie się wtracać ale znając jej harakterek :-) teściwa swoje racje mężowi bedzie mówić a jego siostra to najmądrzejsza bo przecież ma 9 letnie daiecko więc ona wszystkie rozumy pozjadała:baffled::baffled:
M ostatnio do matki swojej ze bylismy w smyku i takie fajne spiochy kupilismy( chcial sie pochwalic bo bardzo się cieszyl z tego) a ona do niego nie kupujcie za duzo i nie kupujcie na wyrost:angry:to co mamy teraz jie kupować i zaczac najlepiej w maju a przez ten cz dziecko bedziemy przescieradlem owijac:-D brak słów a rozmiar62 wiec to raczej na wyrost nie jest :-)

Moja mama tez pewnie będzie mówić co mam robić ale dopóki będzie to z umiarem to nie będę miała z tym problemów, ale tak jak mowie, wszystko z umiarem :p

Wymylam domolem wszystkie szafki w mieszkaniu żeby się pięknie blyszczaly i jest mi tak niedobrze od tego zapachu...masakra :o

natasza chciałam małemu kupić czarną bluzke na przedstawienie i czarne rajtki/getry/legginsy ale nie było nawet na dziale dla dziewczynek :no: wizyta no tak wymarzona..eh:confused2:oby szybko zleciała

reklama
Hej Dziewczynki :)

Dzieki za pamiec. Mlody mial w nocy 40st :/ zbilismy i bylo ok. A teraz m dzwoni mi mowi ze 38. Ale idzie ku dobremu bo od wczoraj od 22 byl spokoj ;)

Ja w pracy siedze i nie moge tak czesto zagladac dzis...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry