Dziewczyny ja niedawno wstalam :-)poszłam spać o 1 i nie spałam od 4 do 7.30 to jakas masakra a jak już przysnełam to zrobiła się 13 :-)
Szaj super że praca skończona oby tylko promotor był zadowolony:-) jeszcze parę dni i zasłuzony odpocxynek duper:-)
Kciuki za wizytę!!&&&
Olusia jak po wizycie?? Mam nadzieje ze wszystko dobrze:-) słyszałas swoje maluszki:-)
Doli co ciekawego w pepco?? Zaszczytna wixytę dzis masz:-) widzę ze bardzo sie cieszysz:-)
Fajnie ze masz sprawzone kosmetyki i wiele innyh rzeczy niee musisz teraz eksperymentować:-)
Ja naraie mam ubranka ale tez od nowego roku zaczynam polować na promocje:-) im później to z duzymi brzuchami bedzie nam gorzej a poza tym jak malemu bedzie spieszno na świat to nie bede zaskoczona tylko przygotowana:-) :-)
Myla tak to z tatusiami właśnie jest...tymi na odległośc...ze to co wazne to olewka...ale bedzie dobrze:-) dostanie dobra ocene a jak nie to poprawi:-)
Tabasia jak mały dzisiaj?? Miejmy nadzieje ze lepiej..
Ja zrobiłam sobie wczoraj salon fryzjerski w domu:-) zafarbowałam sobie włosy, grzywkę podciełam i jest ok:-) a przed porodem pojde do fryzjera aby na porodowce dobrze wyglądać