Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Myla moze to tak jest ze podobaja sie ubranka odmiennej płci:-) ale czasem i tak mozna znalezc cos fajnego:-) ja juz powinnam miec zakaz chodzenia po sklepach bo do 3 miesiecy mam komplet ciuchów i pewnie nawet za dużo:-)
Ja nie sama kupiłam tylko becik i czapeczke.body kupiła mi przyjaciółka a resztę dostalam po dzieciach a tak bym chciała cos piekngo kupić ale zawsze inne wydatki... A to prezenty a to buty dla małych itd
jak się ma starsze dzieci to pewnie tak zawsze jest że wydatki wazniejsze się znajda i pilniejsze...ja dużo kupilam na lumpkach ale nie wsydzę się tego bo takie piękne rzeczy to aż szkoda..;-)
Myla chętnie bym zrobiła- naprawdę, ale watpię by cała doszła
Ja po lumpkach nie chodzę, bo nie widziałam tutaj, a sa tanie sklepy gdzie mozna ładne ubranka kupic .., ale na aukcjach tez zawieszam oko
Raz bylam na pchlim targu , ale nic dla mnie nie było
Jak narazie tylko nowe ...
Aylin zgadzam się z Tobą w 100% to jest jedyny misus:-) mam jeden ulubiony i chofzę tam teraz nawet na nową dostawę hdie cena nie najniższa ale fajne rzeczy:-) tylko odkąd jestem w ciąży to nie kupuje sobie tylko małemu:-)