reklama

Kwietniowki 2015

Oj Magda, ale przykre wiadomosci. Za duzo juz tego zlego, u Ciebie bedzie wszystko dobrze!!!
Karina, gratulacje z powodu zakupu, rez marze o domu, ale na razie kupilismy mieszkanie w czerwcu.
Wracam wlasnie od kolezanki, ma termin na 14 lutego :-) ma tez poltora roczna coreczke, super jest ta mala.
Ale ponuro jest u mnie :-( szkoda by bylo jakby swieta tez tak wygladaly

reklama
Magda jejku tyle przykrych wiadomości w jednym czasie przykre. Ty się dzielnie trzymaj i dbaj o swoja dzidzię.

Karina kawał domu wam się trafił super.

Lei widziałam u nas na mieście taka spacerówkę ale do mnie jakoś nie przemawia choć pewnie super do auta właśnie.

Jejku ja dziś w ogóle nie do życia jestem. Zero siły. Pewnie ta pogoda zwariowana na dworze dziś u mnie 11 stopni wiosna normalnie.

Magda przykro bardzo !! Trzymaj się dzielnie i myśl pozytywnie Twój synek jest zdrowy!!!

Ja wróciłam właśnie ze spaceru niby cieplutko ale po 3godz chodzenia trochę zimno mi było...

Dziewczyny już nie mam siły siedzę i rycze. Czekam aż mąż wróci, ma postarać się jak najszybszej. Córa mnie doprowadzi do obłędu. Dziś od rana do teraz zjadła 2 łyżki kaszki na mleku. A jak chcę dać jej co kolwiek to twierdzi że nie zje bo nie może. Wczoraj było podobnie i przedwczoraj też. Już chyba wolę żeby do szpitala ją wzięli pod kroplówki bo boję się że dziecko się wykończy. A jeśli nie to zastrzyki Napewno weźmiemy bo to jedyna opcja. Nie wiem co już robić. Nie mogę patrzeć jak się ona męczy, a najgorsze, że nie chcę dać sobie pomóc. Bezsilność, bezradność, a zdrugiej strony złość mnie ogarniają.

Asia mała panikuje jak ma siłe walczyc z wami to jeszcze nic złego sie nie dziele. Idzcie do lekarza i zastrzyki weźcie to moze córcia zrozumie ze to nie zarty i leki trzeba brac i jeść. Kochana nie panikuj bo maluszek sie denerwuje razem z toba. Bedzie dobrze.

Magda strasznie mi przykro z powodu kolezanki i kuzynki... to na prawde tragedia.... trzymaj sie dzielnie... i postaraj sie uspokoic...:-(

Pat sliczne mieszkanko :tak:

Asia zdrowka dla malutkiej !:-(

Lei
super wozek.... ;-)

Kuklaki, Sataga
sliczne .... macie talent !!:tak:

Sataga te owieczki super... !!:happy:

reklama
jestem już po wizycie, strach i nerwy był ale niepotrzebnie, jestem zadowolona w 100% :-)

Mały wazy 485 gr więc w tydz 80 gr przywalił :P

mam brac więcej magnezu bo mi się macica stawia -_- no i wizyta 15.1 :-) nowa karta ciąży, POWPISYWANE WYNIKI - szok :P i ciśnienie zmierzone... :P

magdalena strasznie mi przykro, to okropne tragedie :( i jak po wizycie?

Pat no, no, no :D takie szerokie przejście dla Grubcia w sam raz :D ładne wnętrze :D

asiatipl tylko spokojnie, pewnie mała kojarzy jedzenie z tabkletkami i połykaniem, może zadzwoń gdzies na infolinie do lekarza/placówki opisz co sie dzieje a najlepiej idź na kolejną wizytę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry