reklama

Kwietniowki 2015

Doli no zwłaszcza ze na genetycznym i tym u lekarki jednogłośnie stwierdzi li ze jest drobna i podali ta sama wagę...
Ciasto jest mega proste. Nie może nie wyjść,serio. Wstwie przepis

reklama
Marela ale Ty masz dobrze... ja co prawda święta spędzam u rodziców, ale mam kilka potraw do przygotowania, w tym ok 80szt pierogów z grzybami :-)a i to będzie mało. W tym roku nie piekę żadnego ciasta. Nie dałabym rady. Tym bardziej, że mój czterolatek już dziś rozpoczął przerwę świąteczną w przedszkolu (mamy przeziębienie) i z nim nie ma szans na jakiekolwiek spokojne gotowanie :tak:Plusem jest to, że moja przyszła bratowa jest kosmetyczką i pazurki mam robione za free i w niedzielę ją wykorzystam, bo potem nie będę już miała kiedy ;-)może od razu henne na brwi mi zrobi, bo bez kolorku nie widać włosków :-D

Asia bardzo się cieszę, że z córeczką lepiej. Zmiana antybiotyku zazwyczaj pomaga. Ja dziś byłam z moim małym u lekarki bo kaszel ma straszny, aż do wymiotów i myślałam, że jedną małpę uduszę na poczekalni... Lekarz przyjmuje od 8.00, ja tam byłam już od 7.40 żeby mieć dobry numerek, a tu nagle moja dawna najlepsza przyjaciółka mi się wkrochmala w kolejkę bo jej się śpieszy... więc przypomniałam sobie naszą waleczną Mylę i poszłam w Twoje ślady kochana. Powiedziałam swoje i już nikt nie próbował mi się wciskać przede mnie :-D bo jak to jedna pani powiedziała, Ty jesteś w ciąży i siedzisz w domu to masz czas. Ok może i mam, ale siedzenie pośród zdechlaków przez dłuższy czas wcale nie jest dobre dla ciężąrnej... buuu :wściekła/y:

Margomari bardzo dziękuję :* nie byłabym w stanie nawet do kuzynki podejść. Nie mam pojęcia co powiedzieć w takiej sytuacji. Najgorsze jest to, że mam jakieś takie wyrzuty sumienia, że u mnie wszystko jest dobrze,a ona tak cierpi. Tym bardziej nie chcę się jej pokazywać... :-(:-(

miłego dnia dziewczyny. ;-)

ja lecę mężowi sweter wymienić, bo kupiłam na oko i w barkach jest na styk. a On taki byczek jest 190cm prawie a ja przy nim jak mini mini 166cm :tak:

Ja tez sie zastanawiam jak to bedzie z dwójka maluchów z taka różnica wieku..:szok: No cóż spontan, zreszta jak cała ta ciaza :-D

Ide na kawkę i pierniczki. Musiałam pochować bo moj maz przedwczoraj zjadł prawie wszystkie na raz!!!

Nie ma mojego posta...

Doli zwłaszcza ze tydzień temu i na genetycznym i na tym drugim oboje ocenili praktycznie ta SMA wagę i stwierdzili ze jest malutka a teraz nagle 600??

Ciasto jest mega proste i szybkie nikt nie jest w stanie go zepsuć. Wstawilam przepis na kulinaria

Dzień dobry,

Myla mi tez wcina posty.

Jestem po wizycie u położnej i nie wiem co myśleć.
Niby jest ok ale nie wszystko jest w porządku. Jak zwykle miałam badanie moczu no i stwierdzono obecność cukru. Zrobili mi dodatkowe badania z krwi ale w sumie już sama nie wiem jak oni to badają. Przecież byłam po śniadaniu a do tego zapomniałam o tych wszystkich badaniach i wszamałam 2 kromki chleba z dżemem z rana :baffled: więc nie wiem czy ten wynik będzie miarodajny.
No a teraz tylko się denerwuje czy mi cukrzyca nie wyjdzie. A już wszystko było dobrze i myślałam że tym razem obędzie się bez komplikacji. A teraz tylko stres czy wszystko będzie dobrze z maluszkiem... ech jak pech to pech.. jakbym mało miała stresów po doświadczeniach z pierwszej ciąży :-(

Margo nic się nie martw. Ważne ze z malutka jest dobrze. Jeśli będziesz miała mieć cukrzYce to przejdziesz z nami na diete i będzie dobrze. Mała jest zdrowiutka wiec nic się nie martw

margo badanie po sniadaniu jest niemiarodajne zwlaszcza po dzemie - nie wkrecaj sobie tylko powtorz badania
a poza tym ile tej glukozy mialas ?? bo to wazne - sladowe ilosci moga byc natomiast wieksze nie powinny sie zdazyc
a po trzecie nawet jesli cukrzyca to nie koniec swiata - nie zagraza zyciu dziecka a to najwazniejsze , z dieta da sie zyc - ja juz zyje 4 miesiace i sobie mega chwale :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry