Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wysprzatałam łazienke i umieram z bólu normalnie, co chwila mnie kłuje nisko, nie wiem czy to mały tak kopie, rozpycha się czy się przemęczyłam, czy to kwestia tego, że w przychodni dźwignęłam syna na leżanke, żeby go doktorka zbadała ( wazy 17.5 kg ) co prawda niewysoko bo jakieś 5-10 cm nad ziemie ale było :/
normalnie nie wiem czego się spodziewać.. Dzień dobry,
Myla mi tez wcina posty.
Jestem po wizycie u położnej i nie wiem co myśleć.
Niby jest ok ale nie wszystko jest w porządku. Jak zwykle miałam badanie moczu no i stwierdzono obecność cukru. Zrobili mi dodatkowe badania z krwi ale w sumie już sama nie wiem jak oni to badają. Przecież byłam po śniadaniu a do tego zapomniałam o tych wszystkich badaniach i wszamałam 2 kromki chleba z dżemem z ranawięc nie wiem czy ten wynik będzie miarodajny.
No a teraz tylko się denerwuje czy mi cukrzyca nie wyjdzie. A już wszystko było dobrze i myślałam że tym razem obędzie się bez komplikacji. A teraz tylko stres czy wszystko będzie dobrze z maluszkiem... ech jak pech to pech.. jakbym mało miała stresów po doświadczeniach z pierwszej ciąży :-(

Margo napewno bedzie dobrze , los nam nie moze tego zrobić ze drugi raz bedziemy cierpieć .... Bądź dobrej mysli![]()
A ja bede znowu chora, gardło boli i słabo mi dzis
![]()
I krzyż tez nawala![]()
Ja dzisiaj mam dołka. Nic mi się nie chce i w ogole... Syf w chacie a mi się nie chce palcem ruszyć...
ale sie orobiłam :/ wysprzątałam pokój syna na błysk a uwierzcie to nie było latwe bo te graty się mnozą co noc chybawysprzatałam łazienke i umieram z bólu normalnie, co chwila mnie kłuje nisko, nie wiem czy to mały tak kopie, rozpycha się czy się przemęczyłam, czy to kwestia tego, że w przychodni dźwignęłam syna na leżanke, żeby go doktorka zbadała ( wazy 17.5 kg ) co prawda niewysoko bo jakieś 5-10 cm nad ziemie ale było :/
jutro jedziemy do brata i bratowej na nowe mieszkanienormalnie nie wiem czego się spodziewać..
![]()