Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) Powiedziano mi tylko że poziom za wysoki i pobrano krew do badania. Jak wyniki wyjdą źle to wtedy dostanę info kiedy mam się zgłosić na dokładniejsze badania i picie glukozy (tu w standardzie, o ile nie ma ryzyka, tego badania nie ma).

Dzień dobry,
Myla mi tez wcina posty.
Jestem po wizycie u położnej i nie wiem co myśleć.
Niby jest ok ale nie wszystko jest w porządku. Jak zwykle miałam badanie moczu no i stwierdzono obecność cukru. Zrobili mi dodatkowe badania z krwi ale w sumie już sama nie wiem jak oni to badają. Przecież byłam po śniadaniu a do tego zapomniałam o tych wszystkich badaniach i wszamałam 2 kromki chleba z dżemem z ranawięc nie wiem czy ten wynik będzie miarodajny.
No a teraz tylko się denerwuje czy mi cukrzyca nie wyjdzie. A już wszystko było dobrze i myślałam że tym razem obędzie się bez komplikacji. A teraz tylko stres czy wszystko będzie dobrze z maluszkiem... ech jak pech to pech.. jakbym mało miała stresów po doświadczeniach z pierwszej ciąży :-(
Margo nic się nie martw. Ważne ze z malutka jest dobrze. Jeśli będziesz miała mieć cukrzYce to przejdziesz z nami na diete i będzie dobrze. Mała jest zdrowiutka wiec nic się nie martw
Margo ja cukrzycy nie miałam i teraz onbstawiam , że też nic zlego nie wyjdzie, ale pomyśl, jesli masz to Ci zdiagnozują, zaczą leczyć, odpowiednia dietą itp. będziesz pod kontrolą i nic złego się nie stanie :-)
to naparwdę nic zlego
Moja kuzynka miała w 2 ciąży, ale ona żarła po tabliczce czeko dziennie, czego było 10kg na plusie do połowy ciąży, jak rpzeszła na diete to schudła szybko a dzidziuś urodził się poprostu "tylko" duży ( 4.3 kg )