Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Żal mi tylko było mojego męża, umeczony strasznie, właśnie odsypia :-). Cześć u mnie w tym tygodniu dużo się Działo zakupy porządki i tak dalej same wiecie jak to przed świętami. Dziś Pierwszy Raz byłam w Szkole rodzenia na NFZ i było super darmowe paczki co wizyta fachowe doradztwo naprawdę super
Dzięki Dziewczyny! Nie odpiszę wszystkim, ale nadrobie i od teraz obiecuje regularną obecność ;-).
Dojechaliśmy po 24 godzinach, a planowaliśmy około 18... Niestety, opóźnienia na promie i nieziemskie korki od Londynu aż po Liverpool dały się we znaki...Na szczęście mamy wygodne fotele w aucie, wiec się rozlozylam i jechał jak nadobna matrona. Żal mi tylko było mojego męża, umeczony strasznie, właśnie odsypia :-).
Babydust, tak, autem z bo chcemy zwiedzić Walie i Szkocje przy okazji :-).
Myla, który tc? Moja ważyła w 21 tc ok 360 g.
Madzia, ja bym na pogrzeb chyba tez nie poszła...
Margo, kurcze, szlag by trafił ta cukrzycę. Może ja wyklucza przy dodatkowych badaniach?
Ja się dziś melduję. Rano mała już nie miała gorączki, Tak więc jestem szczęśliwa. Problem w tym, że dalej nie chce jeść. Ale może coś w końcu zje. Nie wiem czy mogę jej podać lek typu apetizer czy lepiej czekać.

zaszaleli, sie nie spodziewalam.