reklama

Kwietniowki 2015

Bo weekendzie z młodym stwierdzam że chyba nie pokaże mojemu LEGO i będzie dostawał co innego :p to takie male i co chwilę na to dziadostwo staje...
Towarzystwo mam i nudzić się nie nudze :) w sumie fajnir się patrzy jak M się bawi z nim. Juz widzę jak on marzy żeby nasz smyk od razu był tak do zabawy :D

Olusia to kiepsko z tymi wynikami...na szczęście w LM mam w necie wiec nie muszę czekać...

Doli mnie zgaga łapie nawet po niczym...:D i najlepszy na zgage który można teraz brać jest dla mnie manti, szybko czuć różnice. Migdały nic mi nie dawały tylko mdlily...

reklama
natasza wiesz nikt nie wymaga wystawnego obiadu z 3 dań ;D ale jak ktoś ci robi prrzysługe a ty w domu to głupia herbata i nawet kanapki za tyle godzin ( już 7 ).. :P :P :P co do zgagi mam ją od 4 lat i naparwdę silne ataki, takie co mam teraz to szczerze olewam, lekkie pieczenie, jak przychodzi atak to mi promieniuje od szyi do ramienia i żeber :cool: tak, że oddechu złapać nie mogę, działa juz tylko woda z sodą migdały za slabe :P

a wiecie, że nasza Matke Myle mi proponuje na fejsie? ;D hehehe ale mądra maszyna :P

Pat mi manti nic nie dawało, lekko ranigast max :P :P a najlepiej male posiłki i zero kwasów

No nie, przez Was dziewczyny dziś będą gofry na deser :) I bita śmietana :) Dostałam robota na święta to mogę zrobić :)

Natasza, ufff, cieszę sie, że wszystko dobrze, oby maleństwo zmieniło pozycje :)
Tabasia, to może ja też spróbuje basenu, to i mi na stopę pomoże. Do tej pory bałam się infekcji, ale odkąd zmieniłam płyn intymny na ten rekomendowany przez srokę na blogu to odpukać żadnych nie mam (już ponad 2 miesiace). Wózek wrzucę na zakupowy :)

Dziś spędzam dzień z mamą :) przyjechała do mnie rano, poszłyśmy na bazarek, kupiłyśmy pyszne rzeczy, zjadłysmy śniadanko. Super jest. Ale pogoda kijowa, wiatr i deszcz

Pat, a może zabierzesz małego na stadion narodowy na wystawę lego? Tylko nie wiem, czy jeszcze jest.

Ja też miałam raz złe wyniki moczu, ale to mi przeszły bakterie z pochwy. Jak założyłam tampona i powtarzałam to wszystko ok było.

Ja ide w poniedziałek na badania, w tym glukoze brrrr

Karina, współczuje chrapania ;/ Może zakładaj zatyczki do uszu? Ja tak robie czasem jak głosno za oknem. Albo kot szaleje i nie daje spać :)
Buziaki,miłego weekendu dziewczynki

Doli mi za to ranigast nie pomaga :D przed ciąża to miałam silne leki na receptę a teraz trzeba się męczyć :p ja tez mam czasem takie ataki jakbym zawał miała...

Vesunna on juz na tym był...jego się nie da niczym zaskoczyć...a na zwykły spacer ciężko go wyrwać :p M wróci do domu to będzie układał z nim klocki

Vesunna to miło spędzasz czas w doborowym towarzystwie :-) ja z moją matką za długo razem nie mozemy być bo zaraz dochodzi do spięcia..ale to pewnie przez to ze razem mieszkamy..

Doli no rzecz jasna ze nie musi przyjecia w restauracji robić ale tak jak mówisz skoro jest w domu to chociaż coś do picia i kanapki..ale jak ktoś niekumaty albo dwie lewe ręce to co poradzisz...

Doliores chlop glodny to zly wiec mam nadzieje ze go w koncu nakarmia :))

Vesunna ja juz sie infekcjami nie przejmuje. A basen polecam :) w pierwszej ciazy tez chodzilam. A jaki plyn stosujesz?

Natasza dobrze ze Cie przyjela. A teraz sie odzczedzaj :)

Moj chrapal ale kazalam stosowac mu takie kropelki i przestal. Teraz sie zdadza sporadycznie wiec go tylko szturchne lokciem to sie obroci na bok i jest cisza :)) za to mlody pochrapuje dosyc glosno ale to przez duze migdaly.

Przestancie pisac na tym forum bo ja zamiast pisac prace to ciagle tu zagladam hehehe ;);)

Ostatnia edycja:
Tabasia, a jak Ci idzie pisanie, dużo już masz?:-)

Doli, no to się bratowa popisała, przez cały dzień jedynie ciasto, jak oni tam robią... może jej mąż powie w końcu, ze jest glodny i żeby coś zrobiła...

Pat, myślę, że nie unikniesz lego :-D

reklama
No a ja leze sobie i moj mezus mnie obsluguje... brzuch pobolewa, wzielam leki i chyba ciut lepiej:tak: W poniedzialek mam fryzjera, potem wizyte u gina a potem urodziny mamy:tak:wiec caly dzien zalatany....

Tabasia dasz radę... myslalam ze masz wiecej napisane... albo mi sie cos pomylilo... :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry