Margomari
Fanka BB :)
Margo a masz jakis sekretny przepis na gofry? Trzymam kciuki za oglądanie. Moze jednak cos kupisz, chociaz skarpeteczki![]()
Lei przepis mam dobry. Gofry zawsze wychodzą. Dużo też zależy od gofrownicy. Tu w Norwegii gofry to prawie jak danie narodowe więc sprzęt mają dobry.
Margo czekaj spr. samoloty i lece ;D ale nie obiecuje, że wyjadę po tygodniu ;D
co za sen hahahahahahahaha ciekawe jestem jak wyglądałam hahaha ;D imprezowiczki ciężarne ;D no mogłybyśmy się wpisac w "nastoletnie matki' z mtv ;D
z ubrankami będzie dobrze, zobaczysz..
Doli wsiadaj w samolot. Tak mi smaka tymi goframi narobiłyście że właśnie zbieram się do kuchni i zrobię na podwieczorek.
Karinka rozumiem cię bardzo dobrze. mój M też chrapie i czasami musze wynieść się do drugiego pokoju.
Natasza cieszę się że już jesteś spokojniejsza i z maluszkiem wszystko ok.
Olusia odpoczywaj, nie przemęczaj się. W końcu masz 2 maluszki więc i podwójne obciążenie organizmu.
Dziewczyny dałam radę. Byliśmy w kilku sklepach dziecięcych. Oglądaliśmy przewijaki i łóżeczka. Nic nie kupiliśmy ale mam już coś upatrzone. W sklepie z ubrankami przełamałam się i kupiłam 2 czapeczki i skarpetki. Na bardziej konkretne zakupy nie jestem jeszcze gotowa. Stwierdziliśmy że odłożymy kasę na drugim koncie tak żeby móc później kupić wszystko za jednym zamachem i nie zbankrutować. Właściwie mój zapobiegawczy M zaczął odkładać tam kasę już od dobrych paru miesięcy więc jak już pójdziemy na zakupy nasz budżet nie poczuje tego aż tak bardzo. Wstawię zdjęcie zakupów na odpowiednim wątku.

no cóż..
nie moj biznes, już dosyć nerwów przez to zjadłam

a ja mam swoje:-)