reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Moja je co 2, tak ja karmie bo mało przybierala i sama ja biore i karmie, ale przy upalach to sama die wręcz domaga co tyle, a dwa ze też już może przyzwyczajona do takich przerw

Kupiłam ten z rossmana, zobaczymy jak będzie. Na necie czytalam u sroki, i właśnie przez to miałam już metlik jaki kupowac ;) ale ten z babydream był wg niej tak pół na pol jako żeby polecic

Ostatnia edycja:
moja w dzien je co 3 godz z zegarkiem w reku , jak jest upal to czesto tez rzadko domaga sie czesciej
a nie dopajam bo mala nie chce nic pic innego niz moje mleko :)
w nocy je co 2 godziny jak nie zostanie porzadnie najedzona jak zje 2 cyce + butla mleka ok 100ml o godzinie ok 19 to wstanie pozniej o 4 rano a potem ok 6,30 i potem co 3 godziny :)

Moja w ciągu dnia je co 2-3 godziny, a gdy jest upał to nawet co pół h. Też jej nie dopajam, bo córa, nie wiedzieć czemu, obraziła się na butelkę. Oby mój nowy laktator się nie zakurzył ;) Kupiłam na wszelki wypadek kubeczki dla niemowląt. W nocy ostatnio częściej się budzi, ma problemy z zasypianiem - przez upał, więc też częściej je,

aga,
to teraz nie będziesz mogła jej spuścić z oka, tak jak ja moją ;) To jest chyba ten okres intensywnego rozwoju, codziennie coś nowego :) Moja to już zaczyna podkurczać nóżki pod siebie. Ale myślę, że na raczkowanie jeszcze trochę poczekamy :D

reklama
Moja je co ok 2 godz (w upały cześciej) i wydawało mi sie ze czesto ale widzę ze sama nie jestem...a z piersi jak długo jedzą Wam maluchy? Karmicie z jedej czy z obu? Bo moze po prostu za mało na raz zjada..?sama nie wiem..A w nocy budzi sie na jedzenie 1 czasem 2 razy, wiec na noc nie narzekam:)

Do góry