reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Pewnie, że przyjmiemy! witaj Justyna :-) pisz, opowiadaj, pytaj i zostań jak najdłużej :-)

Piszę dzisiaj do Was super zrelaksowana, bo nauczyłam się mojego dziecka po przeczytaniu dobrej książki, odkąd zaczęłam konsekwentnie stosować do proponowanych, dobrze uzasadnionych rad, Bruno przesypia prawie całą noc (budzi się jedynie o 4 tej na karmienie) a w ciągu dnia ma ma stałe drzemki
w książce jest świetnie wyjaśniona różnica pomiędzy proponowanym przez nasze ciocie/babcie/koleżanki ''dziecko musi się wypłakać'' a ustalaniu określonych rytuałów i zasad nie dających negatywnych odczuć dziecku lecz uczących je
wklejam w odpowiednim temacie (linkownia) linka do książki, polecam i liczę, że te dziewczyny które jeszcze do końca nie są zadowolone z trybu swoich maluszków znajdą tam rozwiązanie :-)

reklama
dz Sonia- ja lubie takie nowatorskie rozwiązania - zobaczymy jak u nas "system" sie sprawdzi:)

ligotka- ja mam jak Ty- wyszykowalam sie własnie a tu jak lunęło- dobrze że się tak guzdram bo zmokłabym jak zmokła kura:-D

witaj Justyno :)- napisz cos wiecej o sobie;)

kupiłam niedawno takie interaktywne organki dla małej na allegro- i sie okazuje że to od znajomej z pracy heheh- jaki ten świat maly...

a tak odnosnie allegro- pytanie do tych, którzy próbuja sprzedawac pojedyncze ciuszki- sprzedaja się - bo ja dopiero zaczynam "opychać" - i sama nie wiem czy lepiej zrobic pake czy pojedynczo?

Ostatnia edycja:
Mam na imię Justyna , mam 31 lat od 4 lat mieszkam w Komorowie , wcześniej mieszkałam w Warszawie , mam fajnego męża i trójkę dzieci:biggrin2:Michała który w październiku skończy 11 lat , Jasia , skończy 4 lata we wrześniu i czteromięsięcznego Antosia :biggrin2:

Pewnie, że przyjmiemy! witaj Justyna :-) pisz, opowiadaj, pytaj i zostań jak najdłużej :-)

Piszę dzisiaj do Was super zrelaksowana, bo nauczyłam się mojego dziecka po przeczytaniu dobrej książki, odkąd zaczęłam konsekwentnie stosować do proponowanych, dobrze uzasadnionych rad, Bruno przesypia prawie całą noc (budzi się jedynie o 4 tej na karmienie) a w ciągu dnia ma ma stałe drzemki
w książce jest świetnie wyjaśniona różnica pomiędzy proponowanym przez nasze ciocie/babcie/koleżanki ''dziecko musi się wypłakać'' a ustalaniu określonych rytuałów i zasad nie dających negatywnych odczuć dziecku lecz uczących je
wklejam w odpowiednim temacie (linkownia) linka do książki, polecam i liczę, że te dziewczyny które jeszcze do końca nie są zadowolone z trybu swoich maluszków znajdą tam rozwiązanie :-)

Co to za książka ? Jaki ma tytuł ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a tak odnosnie allegro- pytanie do tych, którzy próbuja sprzedawac pojedyncze ciuszki- sprzedaja się - bo ja dopiero zaczynam "opychać" - i sama nie wiem czy lepiej zrobic pake czy pojedynczo?

Próbowałam pakę, a raczej paczkę, bo tylko 20 szt. i 3 razy ją wystawiałam i nie poszła. W końcu rozdzieliłam znowu na pojedyncze ciuszki, tzn. w większości po 2-3 szt. Przez ostatnie 3 tygodnie nie sprzedałam nic, a w tym tygodniu poszło mi 11 aukcji.

Próbowałam pakę, a raczej paczkę, bo tylko 20 szt. i 3 razy ją wystawiałam i nie poszła. W końcu rozdzieliłam znowu na pojedyncze ciuszki, tzn. w większości po 2-3 szt. Przez ostatnie 3 tygodnie nie sprzedałam nic, a w tym tygodniu poszło mi 11 aukcji.

zastosowałas jakies słowa klucze albo cóś?? ;-)

Mam na imię Justyna , mam 31 lat od 4 lat mieszkam w Komorowie , wcześniej mieszkałam w Warszawie , mam fajnego męża i trójkę dzieci:biggrin2:Michała który w październiku skończy 11 lat , Jasia , skończy 4 lata we wrześniu i czteromięsięcznego Antosia :biggrin2:Co to za książka ? Jaki ma tytuł ?

ja mam 10 latka Krzysia, Jasia z lipca- 4 latka;-) i prawie czteromiesiączna córeczkę:)))i tez 31 lat:-)
witajcie
Jtaudul- bardzo się cieszę i trzymam kciuki za kontrolę
ligotko- dobre z tym wyjsciem:)
My po spacerku,pół drogi na rękach,no nie chce leżeć i się wydzira że wstyd:-Dna rękach cała w skowronkach:)
Krzyś pojechał i już w Giżycku się w jeziorku chlapie.Obiad gotowy:p

Od rana szpachlowanie,malowanie..zachcialo sie kolory zmieniać w domu...

buziaki,lecę doczytać

a allegro to tak jak pisze Tab,duzo zależy od szczęścia.Ja mam okresy że wszystko sprzedaję,a czasem naprawde cuda kilka razy wystawiam.Narazie nie sprzedawałam ciuszków,chcę zrobić paczkę 0- 6 m.ż.

Teraz sprzedac chcę wanienkę i stelaż oraz sukieneczkę kapelusik i buciki na chrzest.

Ostatnia edycja:
zastosowałas jakies słowa klucze albo cóś?? ;-)

Co masz na myśli pisząc "słowa klucze"? Jeśli chodzi o wpisywanie jak niektórzy w tytule aukcji jak leci "jak h&m, next" itd. to tego nie robię, bo to po pierwsze niezgodne z regulaminem allegro (manipulowanie słowami kluczowymi), a po drugie strasznie mnie to wkurza, jak szukam czegoś konkretnej firmy, a wyskakuje mi tysiąc aukcji, które z tą firmą mają tylko tytuł wspólny. Zawsze te aukcje zgłaszam do usunięcia, bo przez to muszę przekopać się przez kupę rzeczy, których wcale nie szukam.

Co masz na myśli pisząc "słowa klucze"? Jeśli chodzi o wpisywanie jak niektórzy w tytule aukcji jak leci "jak h&m, next" itd. to tego nie robię, bo to po pierwsze niezgodne z regulaminem allegro (manipulowanie słowami kluczowymi), a po drugie strasznie mnie to wkurza, jak szukam czegoś konkretnej firmy, a wyskakuje mi tysiąc aukcji, które z tą firmą mają tylko tytuł wspólny. Zawsze te aukcje zgłaszam do usunięcia, bo przez to muszę przekopać się przez kupę rzeczy, których wcale nie szukam.
ja nie zglaszam, ale wkurza mnie jak tak piszą,w paczce same lipy i jedna wytarta koszula next i już PAKA NEXT.Zwykłe oszustwo

reklama
Do góry