Olga RaQ
Fanka BB :)
mysia - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
)
my też nie mamy zębów, nic się nie zanosi na to
u nas taki upał że aż się boję wyjść na spacer, w pokoju mam teraz 28 stopni, w sypialni po nocy chłodno, tylko 26
a na zewnątrz w słońcu wolę nie myśleć ile :/ młoda spała w cienkim luźnym body na ramiączkach, bez przykrycia, wędrowała po całym łóżeczku przez sen, jak się budziłam to za każdym razem spała w innym miejscu w najdziwniejszych pozycjach. No i było otwarte okno
na razie muszę się zebrać z psami na siku, mam teraz problem bo Natalia już bardzo mobilna i zostawienie jej gdziekolwiek samej na dłużej niż 10 sekund jest bardzo ryzykowne
do tego nie śpi rano więc nie mam jak bez niej z psami wyjść (zawsze szłam jak spała), a tłuc mi się z wózkiem nie chce windą tylko po to żeby psy się załatwiły na trawniku pod blokiem
ostatnio wyszłam z nimi z Natalią w chuście, tylko nie mam jak wtedy posprzątać po psach bo nie mam się jak schylić...
psy już pod drzwiami leżą, muszę się zbierać :/
Olcia_87 - doleciałaś? jak podróż minęła? jak będziesz szła na spacer i chciała towarzystwa to wystarczy PW trochę wcześniej
dla mnie najlepsza pora na spacer to okolice 10 rano 
my też nie mamy zębów, nic się nie zanosi na to
u nas taki upał że aż się boję wyjść na spacer, w pokoju mam teraz 28 stopni, w sypialni po nocy chłodno, tylko 26
na razie muszę się zebrać z psami na siku, mam teraz problem bo Natalia już bardzo mobilna i zostawienie jej gdziekolwiek samej na dłużej niż 10 sekund jest bardzo ryzykowne
ostatnio wyszłam z nimi z Natalią w chuście, tylko nie mam jak wtedy posprzątać po psach bo nie mam się jak schylić...
psy już pod drzwiami leżą, muszę się zbierać :/
Olcia_87 - doleciałaś? jak podróż minęła? jak będziesz szła na spacer i chciała towarzystwa to wystarczy PW trochę wcześniej