Czesc Dziewczynki!
Niestety moje przeziebienie sie rozwiaja, cała noc nie mogłam spać z powodu zatkanego nosa, na noc wypiłam mleko z miodem i czosnkiem, niestety nie czulam sie po nim lepiej wiec jeszcze herbatke z cytrynka, zlosci mnie ze nie mozna nic wziac bo normalnie ibuprom zatoki rozwiazal by moj problem... No trudno kolejny dzien w lozku zalicze, chociaz jak M poszedl do pracy to nie powstrzymam sie od ogarniecia domku.
Mysia dziekuje za rady, rzeczywiscie to maly piesek, a w dodatku jamnik, i to już 10 letni, ma swoje nawyki, a bratanka nie lubił od urodzenia, teraz mały ma roczek i raczej go nie zaczepia, bo prawie sie nie widzą, rodzice jak ma wnuk przyjechać to czesto tez prowadzą pieska do cioci, nie chciałabym żeby przy moim dziecku mieli taki problem,
A propo l4 to ja dostaje zwykle na dwa tygodnie bo co dwa tygodnie chodze, na razie mi to nie przeszkadza bo chodze do luxmedu no i nie place, teraz jednak dostałam na prawie miesiąc bo lekarz ma urlop ale tez nie chcial przepisac za duzo, bo mówił że Zus się czepia i dał mi tyle ile mógł a potem wypisze z data wsteczna
Miłego dzionka Wam życze