Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mysia masz zupelna racje, piesek moich rodzicow bardzo zle reaguje na mojego bratanka, probowalismy nieraz to zmienic i za kazdym razem skacze z zebami do niego, jak przyjezdzaja to rodzice musza zamykac pieska niestety on wie co sie dzieje i bardzo szczeka, moze masz na to jakas rade jak go teraz z malym oswoic bo moje sie ze z naszym bedzie to samo,
Powiedzcie mi na jaki czas dostajecie L4? Ja zawsze dostawalam na 3 tyg, dzis dostalam na 2, bo podobno "lekarz pozniej musi sie tlumaczyc", ale mam jakies nieodparte wrazenie, ze jest to zwiazane z tym, ze wizyta kosztuje 110 zł...
sunshine, ja usg mam robione na każdej wizycie.... nie wiem czy dobrze, ale zważywszy na moje wcześniejsze niedotrzymanie ciąż nawet wolę się upewnić, że wszystko jest w porządku... poza tym popatrzeć sobie przez chwilkę na machającą łapkę - bezcenne))
rachell, nie szczyp się i bierz zwolnienie, jak Cię tam doprowadzają do stanu, w którym mogło by coś zaszkodzić maleństwu, ono przede wszystkim
tylko mnie dziwi ze akurat trzeba w 20 tyg :-) pewnie zalezy od szpitala