Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tab, a ciepły ten płaszczyk?
Też go wypatrzyłam, ale ze mnie straszny zmarzluch i potrzebuję czegoś naprawdę ciepłego
Aniaprzemka, ze swetrami, to jakoś daję radę (jeszcze ;-) ), szukam właśnie kurtki/płaszcza.
Ja ostatnio kupiłam taki płaszczyk http://www.swc.jasna.tarnow.pl/plaszczBBG/plaszcz%21MIX.jpg na allegro. Za 69,99zł, więc bardzo tanio. Bardzo wygodny, ma dużo miejsca na brzuch i słodką kokardkę z tyłu![]()
A jak jest z rękawami w tym płaszczyku? Bo na zdjęciu wyglądają na przykrótkie a ja mam długie łapska ;p
. Nie martwcie się że waszym maluchom jest w brzuszku nie wygodnie. One sobie na to nie pozwolą i nic złego im się nie powinno stać bo są chronione przez wody. Ja też tak miałam
i też tak panikowałam ale to chyba taka nasza uroda że martwimy się o nasze maluchy od chwili poczęcia. Nie jestem w stanie was nadrobić bo tyle produkujecie, ale myślę że wszystko ok.. W końcu jesteście już na półmetku

Dziewczyny teraz to już tak szybko czas zleci że nawet się nie obejrzycie a zaczniecie rodzić. Tylko mi się nie spieszyć z tymi porodami
Pozdrawiam was bardzo serdecznie i trzymajcie się zdrowo.