reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
oj motylku daj nam szansę my się dopiero rozkręcamy:-) w końcu dosyć krótko jestesmy ze sobą. Poza tym liczę, że jeszcze parę dziewczyn się dołączy. Jeszcze sęe nie skończył sezon na lutówki 2011;-)

Dokladnie :) Mysle, ze jak juz wszystkie bedziemy po pierwszej wizycie i spokojne juz o nasze Dzieciatka to wtedy sie rozkrecimy :) :) :)

Dziewczyny jednak wracam do Was hehe :) wczoraj zrobilam test i wyszlo ze jestem w ciazy, dzisiaj zrobilam kolejny i potwierdzilo :) ale sie ciesze :) z obliczen wychodzi ze porod niby 16 lutego. w tym tyg umowie sie do lekarza :)
pozdrawiam Was i bede tutaj pisac :)

reklama
Dziewczyny wróciłam od gina badania cytologii i posiewu wykonywała mi jakaś połozna (bardzo sympatyczna) a później poszłam do mojego gina się popytać co nieco iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......
uspokoił mnie że ciemny śluz nic nie oznacza złego i żebym niepotrzebnie się nie stresowała;D wizytę mam za 2 tyg z wynikami i usłyszę już serduszko kurczę tak się cieszę i nie mogę doczekać że szok;D dziewczyny nie stresujcie się będzie ok!!!!!!!!

Do góry