reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
czarnula gratuluje i spokojnej ciazy zycze :tak:
rutkosia w takim razie ja tez skorzystam z porady twojego gina-ze brazowy sluz to nic zlego-w czym utwierdzila mnie moja beta dzisiaj ;-) i od dzis pelen looooz

reklama
Cześć Mamuśki,

Dołączam się do grona lutowych mamusiek.
Dwie kreski na teście zobaczyłam 2 czerwca, szczerze powiem, że nie był to najszczęśliwszy dzień w moim życiu. Dopiero co wróciłam do pracy po urlopie wychowawczym (mam w domu prawie 3 letniego ancymonka) i teraz stawiałam na rozwój zawodowy. 8 czerwca byłam na wizycie u ginka, który stwierdził, że nic nie widać i na 99% procent to nie ciąża ale dla pewności zalecił wykonać betę - wynik 778. W piątek jadę znów na wizytę i będziemy dalej szukać.
Wg obliczeń rozpakuję się 12 lutego.

Do góry