Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

widzę tu parę dziewczyn ze Staraczek, na których ja też kiedyś byłam i czasem zaglądam

teraz jak tylko jest ciepło to śmigamy na dworek, żeby sobie odbić tamto lato

witajcie :-)
wpadlam na Luty 2011...pniewaz sama zalapie sie na sam poczatek(ptp 4.luty) widze ze GosiaLew juz tu jest ;-)
dzisiaj bylam powtorzyc bete bo od kilku dni mam plamienia(bylam u gina ale nic nie dal ze wzgledu na zdjecia rtg-a plamienia nie wie skad-moj dzidziol mial 5,4mm i w srodku ok),tzn pomaranczowo-brazowe-bezowy sluz-nie zawsze tylko na papierze przy zalatwianiu i tez nie za kazdym razem,ale wczoraj mialam tycia-jak lepek od szpilki-kropke czerwona
gdyby nie moje wczesniejsze straty dzieci to pewnie bym sie tak nie spinala....ale dodatkowo mialam robione 2 zdj rtg w szpitalu dwa dni przed terminem @ i nie mialam pojecia ze jestem w ciazy...zglaszalam ze moze byc taka ewentualnosc ale nikt nie bral tego "do siebie"....
wiec poprosze o &&& za duuuzy przyrost bety![]()
Akunia ty jestes z kielc to super bo ja jestem spod kielc fajnie wiedziećDo jakiego lekarza chodzisz bo ja do lepiarczyka;D