Natasza1981
Aktywna w BB
Scarletko, życzę dużo siły i wsparcia ze strony najbliższych.
Wiem jak boli, bądź silna Kochana.
Wiem jak boli, bądź silna Kochana.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Isqa witamy
Dziewczynki trzymajcie kciuki jutro za mniemam nadzieje, ze ta wizyta to tylko formalnosc... Licze sie z tym, ze moze nie byc widac serduszka, bo to dopiero zacznie sie 6 tydz. I po powrocie od razu wstawiam suwaczek
![]()
![]()
![]()
Witam Kochane!
Mnie niestety nie będzie dane zostać lutową mamusią:-( Straciłam swój promyczek. Żegnam was z krwawiącym sercem, do teraz szok nie minął, ból rozpacz, wściekłość na cały świat,poczucie niesprawiedliwości, to wszystko co czuję..
Życzę wam wszystkim spokojnych 9 miesięcy i samych porodów w terminie. Mam nadzieję, że więcej aniołków tutaj już nie będzie. 3majcie się cieplutko.
Dziewczyny wróciłam od gina badania cytologii i posiewu wykonywała mi jakaś połozna (bardzo sympatyczna) a później poszłam do mojego gina się popytać co nieco iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......
uspokoił mnie że ciemny śluz nic nie oznacza złego i żebym niepotrzebnie się nie stresowała;D wizytę mam za 2 tyg z wynikami i usłyszę już serduszko kurczę tak się cieszę i nie mogę doczekać że szok;D dziewczyny nie stresujcie się będzie ok!!!!!!!!