Natasza1981
Aktywna w BB
Scarletko, życzę dużo siły i wsparcia ze strony najbliższych.
Wiem jak boli, bądź silna Kochana.
Wiem jak boli, bądź silna Kochana.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Isqa witamy
Dziewczynki trzymajcie kciuki jutro za mniemam nadzieje, ze ta wizyta to tylko formalnosc... Licze sie z tym, ze moze nie byc widac serduszka, bo to dopiero zacznie sie 6 tydz. I po powrocie od razu wstawiam suwaczek
![]()
![]()
![]()
Witam Kochane!
Mnie niestety nie będzie dane zostać lutową mamusią:-( Straciłam swój promyczek. Żegnam was z krwawiącym sercem, do teraz szok nie minął, ból rozpacz, wściekłość na cały świat,poczucie niesprawiedliwości, to wszystko co czuję..
Życzę wam wszystkim spokojnych 9 miesięcy i samych porodów w terminie. Mam nadzieję, że więcej aniołków tutaj już nie będzie. 3majcie się cieplutko.

Dziewczyny wróciłam od gina badania cytologii i posiewu wykonywała mi jakaś połozna (bardzo sympatyczna) a później poszłam do mojego gina się popytać co nieco iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......
uspokoił mnie że ciemny śluz nic nie oznacza złego i żebym niepotrzebnie się nie stresowała;D wizytę mam za 2 tyg z wynikami i usłyszę już serduszko kurczę tak się cieszę i nie mogę doczekać że szok;D dziewczyny nie stresujcie się będzie ok!!!!!!!!