reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Ewitka pewno już spakowana i nie zdązy zdać relacji trudno poczekamy;-)

Ja też chciałam się pożegnac na tydzień jutro jedziemy nad morze .A dziś jadę jeszcze do lekarza bo moje przeziębienie jest okropne o ile radze sobie jakoś. z katarem tak na kaszel nie działa nic boli już mnie wszystko i nic mi się nie chce a tu jeszcze pakowanie dzieciaków, najchętniej nie jechałbym nigdzie.
Trzymajcie się dziewczyny i dbajcie o swoje fasolki

Ewitka, kamcia udanych wakacji oj jakja wam zazdroszcze :-) u mnie do wakacji strasznie daleko a poza tym ze wzgleduna fasolinka trzeba zmienic plany a nie mamy nowej koncepcji
U mnie dzisiaj cos nowego-odrzucilo mnie od kawy, wypilam dwa lyki i reszte wylalam- szok- w zwiazku z tymide spac bo oczy na zapalkach;-)

Cześć dziewczynki

lista się powiększa, już około 20 kobitek :tak:;-)

Ja się dzisiaj wkurzyłam, bo rano małż spotkał sąsiada z którym się przyjaźni i postanowił ot tak radośnie pokazać mu nasze mieszkanie, ja kurczę pół naga, bałagan, bo wczoraj cały dzień mnie w domu nie było, a ja uchodziłam za dobrą panią domu, a tu taki sajgon :zawstydzona/y::-pzła jestem :sorry2:

Znalazłam coś fajnego i chyba sobie na stronę startową wrzucę, zobaczcie :-):-)

Przedstawiam Wam moją fasolkę:

http://babystrology.com/tickers/bab...ycount=1" type="application/x-shockwave-flash

a ja siedze jak durna i czekam na lekarza ktory mial przyjsc i zobaczyc jak sie Xav rozwija. spoznia sie juz 40 min!!! jestem zla bo jak sie umawia baran to niech przylazi hehe

agunia31 jakie nudy! mi jest cudownie, wreszcie dopieszczam psa i chodzę z nim na długie spacery, pogoda jest idealna, bo nie za ciepło, małża dopieszczam obiadkami i ciastami, książki czytam wreszcie na spokojnie i zastanawiam się, czy nie być z dzieciątkiem pierwsze trzy lata (najważniejsze dla więzi mama - dziecko) i jak pójdzie do przedszkola to dopiero wrócić do pracy :tak:
co do porodu to mnie zaskoczyłaś, na razie wolę o tym nie myśleć lekko mnie to przeraża ;-) i w sumie jeszcze duuuuużo czasu, prywatne na pewno odpadają, bo mają bardzo złą renomę, ale chciałabym w Wejherowie, bo ma świetną porodówkę, moja przyjaciółka tam rodziła, więc mam sprawdzone, do Wejherowa mam daleko lecz jak sobie pomyślę o korkach do Gdańska to pewnie na to samo wychodzi, a Ty agunia jak? Masz coś pewnego?

reklama
No ja to na 100% w wojewódzkim,bo znam go bardzo dobrze:-) Wiesz o czym mówie;-)
No i lekarza mam z tego szpitala,także innym szpitalem nie będę ryzykować,chociaż najbliżej mam kliniczny,ale tam syf jest:-(

Do góry