Kaasiutka
Fanka BB :)
Ja tez mam w koncu USG jutro i mam nadzieje ze sie dowiem czy to bedzie synus mamusi czy coreczka tatusia heheh.
strasznie sie denerwuje ;-)
Trzymamy kciuki, i nie denerwuj się tak! Napisz szybciutko jutro jak juz będziesz po!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez mam w koncu USG jutro i mam nadzieje ze sie dowiem czy to bedzie synus mamusi czy coreczka tatusia heheh.
strasznie sie denerwuje ;-)
No właśnie wypiłam trochę coli i wyczytałam, że jagody pomagają na biegunkę, więc właśnie podjadam:-)
Lekarzy pewnie mamy innych. Jestem ciekawa co na takiej wizycie z lekarzem tutaj robią?
ale czuj sie super ....nareszcie odrosty zniknely :-) fryzjerka nawet poczestowala mnie muffinem
oczywiscie bo powrocie do domku objadlam sie jak zwykle na noc bo wrocilam ok 21:30 
Maranatha, Lekarzy pewnie mamy innych. Jestem ciekawa co na takiej wizycie z lekarzem tutaj robią?
Ja jestem u prof. Nugent. A czemu tak szybko na usg Cie chcieli wysłać? Mi powiedzieli, że na usg mam się umówić dopiero na 22tc nie wcześniej, więc to wychodzi właśnie tak 30.09.