Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja robilam na samym poczatku ciazy. Ja pracuje ze zwierzetami, wiec to moje podstawowe badanie bylo. Wyniki: IgG: <0,130 IU/ml (ponizej 1 wynik ujemny), IgM: 0,239 C0I (ponizej 0,8 wynik ujemny). A Twoje?
Aliena glowa do gory, bedzie dobrze
Jezynka gratuluje chlopaka -oj ja tez bym chciala wiedziec :-)
Co do taksoplazmozy to ja nie robilam bo nie mam kontaktu ze zwierzetami, nawet nie pamietam kiedy ostatni raz widzialam kota czy psa. Za dwa tygodnie bede miala moje wyniki krwii z grupa, HIV,itp wiec nastanie jasnosc. Na razie zyje sobie w blogiej nieswiadomosci.
czuję się dokładnie tak samo!tak jak piszesz crazy mama ja mam w domu małe dziecko i nie mam od niej urlopuwiec i pranie i prasowanie i sprzatanie i gotowanie i zakupy, spacery... wszystko wszystko i nie mam pomocy bo sami jesteśmy tu za garnicą i musze dawać rade... nikt mnie nie pożałuje nie odciązy... wiec zaciskam poślady i daje rade, czasem sobie popłacze w kącie nad swoim losem, ale trzeba gile wytrzeć i dalej do złotej szarej codzienności... ale zmeczenie fizyczne to nic najgorsze jest psychiczne... jednak odchowa sie troszke dzieci i będzie można odetchnąć
no a dzieciaczki to dają dużo radości i jak moja Ala obdarzy mnie swoim uśmiechem lub przytuli sie i da buziaka to od razu lepiej mi sie robi i wówczas widze wszystko w innym świetle...
Zasnęłam o 5rano
Poznanie płci tak mnie jeszcze bardziej zbliżyło do mojego skarba
Ale wysyp chłopaków na lutówkach hi hi