reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Witajcie Dziewczynki, dzis pogoda jeszcze bardziej paskudna
aniuprzemka gratuluje! ja w zeszlym roku zaczelam studia podyplomowe i od kiedy jestem w ciazy mam do nich jakis wstret i do nauki rowniez :( ale coz skonczyc musze i to zanim pojawi sie dzidzius,
w nocy nie spalam, najpierw nie umialam zasnac, a potem o 4, masakra :/
mała kopie i to nawet jak wczoraj buszowalam po sklepach wiec juz nie musze lezec zeby ja poczuc ;) a waży 400gram tyle ostatnio lekarz mowil, buziaki życze wam milego dnia, ja wybieram sie wreszcie do fryzjera licze ze poprawi mi to nastroj ;)

reklama
Witam, mnie wczoraj w nocy złapał ból w lewym jajniku/pachwinie. Po nospie w sumie przeszło, ale dziś rano obudził mnie ten sam ból i nie wiem co to jest:-(
aniaprzemka, gratuluję pani mgr:-) mój mały ważył wczoraj 505g.

A ja od wczoraj jestem panią magister :) obroniłam się w końcu i teraz to juz nie wiem co będę robić.. pozostaje mi prowadzenie domu i czekanie na rozwiązanie. ale w sumie cieszę się na te 4 miesiące wakacji. Mam trochę czasu tylko dla siebie zanim Weroniczka na stałe zagości w naszym życiu i je zdominuje ;)

Ja też mam pociąg do słodczy, ale zawsze miałam i zawsze musiałam się ograniczać więc teraz nie przychodzi mi to trudno. Raz na dwa trzy dni wkąszę kawałek ciasta i jest ok. czekolady za bardzo nie mogę bo mam potem straszną zgagę.

apropos zgagi: macie ten problem? ja mam zgagę właściwie codziennie i czasem to już naprawdę nie wiem po czym.. czekolada, chleb, herbata z cytryną, miód, nawet mleko z płatkami - to na pewno powoduje u mnie zgagę. dobrze czyję się właściwie tylko po gotowanych warzywach z ziemniakami, chudym mięsku. a na tyle pyszności mam ochotę... ;)

hmm..w suwaczku pisze że Mała ma 400 gramów. a nam trzy dni temu na badaniu wyszło 485g.. czyli, że nie taka Mała ta nasza Mała ;p
ile ważą wasze dzieciaczki?

Gratulacje!!! Co do zgagi, to nie mam. W pierwszej ciąży miałam chyba raz. Za to moja koleżanka miała całą ciąże i brała jakieś leki.

Hej mamuśki !

mój synek juz przyzwyczaja swoja mamusię do nieprzespanych nocy, dzisiaj ciagle się wiercił, gilkotał mnie albo kopał i to konkretnie juz az boję się jakie będa kopniaki w bardziej zaawansowanej ciazy, a i czasem jak gdzieś się wciśnie na nerw, to tak mnie boli w dole pleców, ze ruszać się nie mogę, a teraz spokojny, chyba sobie śpi :sorry2:

idę robić zupkę pomidorowa, bo teraz sezon na pomidory :tak:

miłego dnia dla wszystkich

idę robić zupkę pomidorowa, bo teraz sezon na pomidory :tak:

miłego dnia dla wszystkich

ja już na pomidory prawie patrzeć nie mogę, bo od kilku tygodni suszymy je na zimę. chyba z 50 kg już poszło do suszenia. no ale w zimę będzie jak znalazł, bo uwielbiam suszone, a w sklepach są drogie :)

reklama
Witam się wczoraj po wizycie późno do domu wróciłam, a dziś dopiero włączyłam komputer. Ale piszę co na wizycie tym razem już dzidziuś pokazał co ma między nogami i będzie Kuba, trochę nastawiona byłam na dziewczynkę i jakoś muszę się teraz na chłopca przestawić, ale za to mąż szczęśliwy bo od początku mówił, że to chłopczyk. Cały i zdrowy, waży 308 g, o tydzień młodszy niż na suwaczku bo tak było od samego początku i na szczęście łożysko już się troszkę przesunęło więc wszystko na dobrej drodze.

Do góry