Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja od wczoraj jestem panią magisterobroniłam się w końcu i teraz to juz nie wiem co będę robić.. pozostaje mi prowadzenie domu i czekanie na rozwiązanie. ale w sumie cieszę się na te 4 miesiące wakacji. Mam trochę czasu tylko dla siebie zanim Weroniczka na stałe zagości w naszym życiu i je zdominuje
Ja też mam pociąg do słodczy, ale zawsze miałam i zawsze musiałam się ograniczać więc teraz nie przychodzi mi to trudno. Raz na dwa trzy dni wkąszę kawałek ciasta i jest ok. czekolady za bardzo nie mogę bo mam potem straszną zgagę.
apropos zgagi: macie ten problem? ja mam zgagę właściwie codziennie i czasem to już naprawdę nie wiem po czym.. czekolada, chleb, herbata z cytryną, miód, nawet mleko z płatkami - to na pewno powoduje u mnie zgagę. dobrze czyję się właściwie tylko po gotowanych warzywach z ziemniakami, chudym mięsku. a na tyle pyszności mam ochotę...
hmm..w suwaczku pisze że Mała ma 400 gramów. a nam trzy dni temu na badaniu wyszło 485g.. czyli, że nie taka Mała ta nasza Mała ;p
ile ważą wasze dzieciaczki?
No ale zobaczymy plan jest moze uda sie go wykonac.
I jestem w szoku bo dzis siedz w pracy w przed ciazowych jeansach, oczywiscie zapinaja sie pod brzuszkiem ale to znaczy ze tylek, nogi biodra nic nie uroslo 

ale nie narzekam jak tylkko dziecko zdrowe to dla mnie tak moze zostac do konca 
Witam piątkowo
Apropo wizyt... Wy na kazdej wizycie macie usg? Bo na połowkowym jak pytalam mojej ginki to powiedziala ze na kolejnej wizycie nie ma takiej potrzeby i ze dopiero kolejne ok 26 tyg...
które od razu mi to sygnalizują kopniaczkami, wywrotkami i wygibasami.

na każdym polu.