reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Bradzo dziekuje Wam za odpowiedzi. :-)Teraz jetem już spokojniejsza.:-D

A jeśli chodzi o fryzurkę to we wszystkich CI ładnie. Ale mnie najbardziej pooba sie nr 3.

To odnośnie fryzur czy makijaży - polecam taką stronkę : Virtual Makeover | DailyMakeover.com ostatnio się w to bawiłam i uznałam, że muszę zmienić swój image. Dobrałam sobie fryzurę, makijaż, kolor włosów. Wczytuje się własne zdjęcie, więc naprawdę przekonująco to wygląda. Tylko stronka trochę się ładuje - dużo grafiki.

dzień dobry
znowu mi ciężko się z rana rozruszać, zupełny brak sił, nawet dzisiaj męża z dzieckiem wysłałam do szkoły, bo brakło sił na wyjście z domu
nie wiem, co będzie później...
wczoraj pobiłam chyba rekord, bo usnęłam o ósmej, a jak się przebudziłam o jedenastej to byłam w szoku że dopiero ta godzina hehehe, bo ja byłam już wyspana, na szczęście usnęłam jeszcze
mysia88, gratuluję poznania płci :)))

Wczoraj miałam badanie połówkowe i będzie..... dziewczynka :)
Wszyscy na około mówili że będzie chłopczyk o ładnie wyglądam ale ja mówiłam że w takim razie będzie dziewczynka :)
Imienia jeszcze nie mam ale może Aleksandra. Waży 450g niestety nie wiem ile ma długości bo jest już za długa żeby to dokładnie sprawdzić.
Najważniejsze że wszystko jest dobrze i dobrze się rozwija.
Termin wydłużył się i może mieścić się między 8 do 14 lutym :)

DorissŁ szkoda że jeszcze nie znasz płci - wiem jak bardzo obie czekałyśmy na ten dzień badania i z jaką nadzieją. Ale najważniejsze żeby zdrowe !
mysia88 gratuluję dziewczynki :) coraz nas więcej !

Sonia-to normalne :) Mnie też tak bolało, ale mój dzidziuś był większy. Może Twój po prostu tak się ułożył.

jtaudul-gratulacje!!! A co do terminu, to teraz już będą coraz większe różnice, dlatego powinno się brac pod uwagę termin z USG do 13 tygodnia :)

bobomama24: Nie uwierzysz, ale weszlam wlasnie na forum, zeby napisac Wam ze pojawila sie u mnie siara i zapytac czy tez tak macie i patrze... a Ty piszesz o tym samym :) U mnie sie wczoraj zaczelo, szczegolnie po nocy, wyplywa kilka kropel, ale tylko z lewej piersi. Szukalam info w necie i wyczytalam na kilku stronach ze jest ok :) Ale to i tak trzeba sie zapytac gina.
Powiedzcie mi, jak mialyscie USG to oceniał Wam lekarz stopien dojrzalosci lozyska? Ja mam st II i wydaje mi sie ze troszke za wczesnie, a przeciez nie pale, nie pije ani nic, zeby mialo sie starzec...

Buzia :)

Skorupy:)oklolice Ciołkowskiego:))))
do PSK do przychodni?w którym miejscu tam przyjmują?
Poród planujesz w klinice czy USK?
latam dziś za wózeczkiem.Xlandery z kolekcji 2010 to bajka:))))tylko ta cena....

Także nie lubie być zdana na czyjeś towarzystwo,lubię niezależność.Jestem w innej sytuacji,bo z dwójką dzieci poprostu cały wolny czas jest zajęty:)))no i nie mam kiedy się ponudzić i "niepogadać".

W PSK - wejście od Waszyngtona (nowy budynek) piętro I i skręca się w korytarz po lewej stronie i do końca :) nie pamiętam numeru pokoju - ale to ostatni po prawej.
Rodzić też mam zamiar w PSK, bo moja bratowa rodziła i była zadowolona.
Ja nie myślę jeszcze o wózku ale powoli trzeba będzie zacząć - tylko te ceny są straszne !

Co do siary - to ja zauważyłam u siebie już jakieś dwa tyg. temu - kilka kropel jednorazowo ale nie przejmuję się - chyba tak może być.
Kurcze o łożysko się nie zapytałam, ale skoro wszystko jest ok to chyba nie mam co panikować.

reklama
Mysia88 mi lekarz na zdjęciu usg zrobił opis i napisał, że łożysko ma dojrzałość 0 stopnia. Ale wytłumaczył, że to dobrze, że jeszcze ma czas. A ja się na tym nie znam, muszę dopiero poczytać.
U mnie siary brak, czasami widze taki biały nalot na sutkach ale nic mokrego jeszcze nie poczułam.

Ostatnia edycja:
Do góry