Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi pokarm leci juz od ponad miesiaca.Pytalam sie lekarza i powiedzial ze to sprawka hormonow i uzaleznien genetycznych.Ja tam sie tym wytlumaczeniem uspokoilam.A u mnie pojawia się mleko.Nie wiem czy nie za wcześnie.
jtaudul a ja myślałam, ze metemorfoza polega na przedłuzeniu włosów ;-)
osobiście jestem za długimi włosami u kobiety, mozna je na rózne sposoby układać a do tego kucyki, koki, warkocze i tez jtaudul najładniej w takich długich, delikatnie, kobieco
ewentualnie podoba mi się fryzurka Magdy Mołek,ale to jak jest blond, tak super krótko jakoś mnie nie przekonuje
mój M ostatnio pytał dlaczego wiele kobiet po urodzeniu dziecka albo z innej okazji ścina włosy , skoro większość najlepiej wyglada w dłuzszych i mezczyzni właśnie za takimi się ogladaja i czy ja tez zamierzam ścinać, odpowiedziałam mu, ze ja raczej nigdy a ścinaja to chyba z wygody i braku potrzeby bycia super kobieca
nie linczujcie mnie :-)

Kochana tak ładnie sie wypieła, że nie ma co do tego najmniejszych wątpliwości.
Teraz tylko musimy się zdecydować ostatecznie na imię dla naszej coreczki:-)