reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

pani_cinkowa gratuluję dziewuszki w brzuszku :-)

mi byłoby o wiele łatwiej urzadzać pokój i kompletować wyprawkę gdybym miała córcię, a dla syna wszystko takie musi być męskie, zadnego motylka ;-)

reklama
Sonia my wynajmujemy mieszkanie, więc nie możemy za bardzo poszaleć z wystrojem pokoju, ale może odbiję sobie na wyprawce:tak: Koniecznie muszę dokupić ciuszki dla dziewczynek, bo na razie mam same niebieskie po moich siostrzeńcach. A trzeba przyznać, że niektóre ubranka dla dziewczynek sa przeurocze:-)

Z chłopcem może motylki nie wchodzą w gre. Ale zawsze są kolorowe samochodziki, roboty itp. Poza tym, póki bobas mały to będzie lubił wszystko co kolorowe i miłe w dotyku:happy:

Mnie najbardziej podoba sie wersja 3 z krotkimi włosami.... w ogole uwazam ze długie włosy musza byc super zadbane, lśniące, w ładnym kolorze a niewiele jest kobiet ktore odpowiednio dbaja o długie włosy. Nie jest to tak proste jak by sie wydawało....

A pozatym nie widze powiązania długich włosów z kobiecością...:/

Ostatnia edycja:
pani cinkowa gratuluje dziewczynki ;) cos czuje ze bedzie ich jednak wiecej niz chlopców ;) no i zycze powrotu do zdrowia!
a propo włosów ja tez niestety mam bardzo cienkie wiec dluzsze odpadaja, ostatnio zapuszczam bo uwazam ze bedzie troszke praktyczniej przy porodzie, krotkie codziennie musialam ukladac i prostowac, wiec dluzsze moge spiac i juz ale podejrzewam ze po porodzie bede chciala cos zmienic i wtedy na pewno sie obetne ;)
jesli chodzi o wystroj pokojowy to jakos wszystko znajduje dla chlopcow, a dla dziewczynki to gdzie sie nie obejrzysz to wszedzie rozowe, a jakos nie chce przesadzac z tym kolorem :) wiec chyba pojde w zolty, czerwony i braz ;)

Neta a daj link do tej piłki, ćwiczenia na kręgosłup by sie przydały.

Mnie to nerka pobolewa i to mnie martwi, oby przeszło, bo nie mam ochoty jeszcze mieć problemów z nerkami w ciąży a nigdy wcześniej nie miałam.

GosiaLew dmuchaj kochana na zimne dmuchaj nerki w ciazy to udrenka mnie tak meczylo przez tydzien ze musialam 2 antybiotyki dostac takze uwazaj na siebie i pij sobie herbatke z zurawiny albo jak lubisz jedz suszona bardzo dobre sposoby i pomaga na problemy z nerkami a dzidzi tez nie zaskodza

Witam wieczorkiem, u mnie niestety walka z przeziębieniem. Czosnek, herbata z miodem i cytryną i wit.C. Słyszałam, że jest nowy preparat dla kobiet w ciąży na przeziębienie *spam*, ale niestety poza moim zasięgiem. Do tego boli mnie gardło. Płukam je sterylną wodą i mam nadzieję, że pomoże. Najgorsze, że chorobę załapałam od znajomego, który się do nas wprosił będąc chory:angry: Nie wiem, ale ja nigdy nie odwiedzam dzieci i ciężarnych jak jestem chora, ale cóż niektórzy myślą inaczej.
pani cinkowa, gratuluję córuni:-)

witajcie w zimny poranek
pani_cinkowa, gratuluje córci :) coraz więcej dziewczynek przybywa :)
ja się przed różem jakoś nie bronię, ku memu zadziwieniu, bo kiedyś nie przepadałam za tym kolorkiem, ale teraz mnie naszło i mogłabym same różowe ciuszki kupować hehehe, a sporo mam w błękitach po starszym smyku
chorowitki, kurujcie się i nie dajcie się przeziębieniom
co do włosów, to ja miałam przeważnie krótkie, teraz chcę trochę zapuścić, ale jestem na etapie, że nijak nie mogę se z nimi poradzić, faza przejściowa jest najgorsza... no i raz mi się zachciało poeksperymentować z kolorem i z blondynki zrobiłam się brunetką, nie mogłam się przyzwyczaić do tego koloru, źle się czułam i odczekawszy 3 miesiace wróciłam do blondu, ale po tych rozjaśnianiach mam teraz poniszczone włosy :(

reklama
Witam wieczorkiem, u mnie niestety walka z przeziębieniem. Czosnek, herbata z miodem i cytryną i wit.C. Słyszałam, że jest nowy preparat dla kobiet w ciąży na przeziębienie *spam*, ale niestety poza moim zasięgiem. Do tego boli mnie gardło. Płukam je sterylną wodą i mam nadzieję, że pomoże. Najgorsze, że chorobę załapałam od znajomego, który się do nas wprosił będąc chory:angry: Nie wiem, ale ja nigdy nie odwiedzam dzieci i ciężarnych jak jestem chora, ale cóż niektórzy myślą inaczej.
pani cinkowa, gratuluję córuni:-)

Syrop *spam* to wcale nie jest żadna nowość. Od kiedy pracuję w branży farmaceutycznej (1,5 roku) to na pewno jest w aptekach, a myślę, że jest jeszcze dłużej. Dlaczego jest poza Twoim zasięgiem? Widzę, że jesteś z Bydgoszczy - z tego co się orientuję w tym mieście największy asortyment ma apteka Alba przy Curie-Skłodowskiej jeśli w innych aptekach tego syropu nie ma.

Do góry