reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

trochę ciężko wam idzie wybór moderatorki:sorry2:
można wybrać 2 dziewczyny ,
zostało wytypowane kilka nicków..
dziewczyny które sa wytypowane niech się potwierdzą i albo zgodzą na losowanie albo nie:tak:
albo zgłoście jeszcze inne kandydatki:blink:

ale mówię całkiem poważnie po porodach namnoży się tematów, będzie mniej czasu no i będziecie miały bałagan..
więc zmobilizujcie się do tego wyboru:tak:
https://www.babyboom.pl/forum/luty-2011-f361/moderatorka-45487/

reklama
Oj Tab niezazdroszcze rzeczywiscie to musiałabyc udręka! :(
My wczoraj przyjemnie spedzilismy wieczorek, świece, winko, smakołyki (niestety winko pil tylko mezus ) i to tez mnie dobija, wiec domyslalm sie jak bym jeszcze nie mogla jesc to wogole masakra :( ale wszystko dla dzidziusiów!
Milego dnia Wam zycze, my wybieramy sie na wycieczke ;)

No nic, trzeba szukac dalej... Poki co mieszcze sie w moj plaszczyk jesienny, bo jest taki odcinany pod biustem. Najwyzej przesune guziki i moze bedzie narazie, a poki co poszperam na allegro. Buzki ;-)
Ja kupiłam już miesiąc temu i jestem zadowolona, choć trochę to kosztowało. Ale widziałam podobne i ciut tańsze na allegro - wpisać płaszcz ciążowy i wyskoczy m. in. sklep z Warszawy, galeria Mokotów o ile dobrze pamiętam. Jakbym tam mieszkała, to bym tam kupiła, ale kupiłam bardzo podobny w Białymstoku. W każdym razie można taki przez allegro - warto się dobrze pomierzyć najpierw i dodać trochę centymetrów na zapas na brzuch (ale nie za dużo, bo płaszcz jest wiązany pod biustem, więc brzuch po prostu się zmieści :) )

Witam niedzielnie :-)

mąż jeszcze śpi- jak zwykle weekendowo odsypia tydzień, więc ja sobie trochę poklikam w necie - bo potem to już niediela tylko rodzinnie - mam nadzieję ;-)

ja dziś już w lepszym zdrowotnie stanie- nawet miałam zamiar napisać, że faktycznie nie leczony katar trwa 7 dni, ale właśnie jestem po małym smarkanku:eek: więc chyba jeszce z dzień się pomęczę :oo2:

miłego dnia :wink:

Ostatnia edycja:
witajcie
wczoraj w ciągu godziny zrobiła się u nas tak piękna zima,jakby miał Mikołaj saniami przyjechać :))) synek od razu pobiegł na sanki i tarzanie się w śniegu, wrócił doszczętnie przemoczony, ale za to przeszczęśliwy :))) sama bym z chęcią na sankach pojeździła hehehe
a dzisiaj marudzi, bo butki nie wyschły i nie może ciekać
poza tym od wczoraj mam jakiegoś powera, od rana już się wzięłam za prasowanie i stałam prawie 2 godziny przy desce, i zupkę już ugotowałam i wcale nie jestem padnięta
oj, żeby mi tak zostało :))))
miłej pięknej i śnieżnej niedzieli :))))

Witam
Na Wybrzeże śnieg dotarł, obudziłam się i biało, normalnie nic tylko sanki wyciągać.

Tab niestety znam ten ból, dzis do mamy nie idę na obiad tylko po obiedzie na chwilę a i tak będą we mnie chciały z babcią wmusić jakieś jedzenie, szczególnie babcia, bo przecież ja muszę jeść za dwoje, babcia jakoś nie może tego zrozumieć, że tak nie jest i mi i dziecku szkodzą niektóre potrawy.

Witam, u nas jeszcze śniegu nie ma ale mały mrozik jest:) Mam ostatnio wieczny problem - co zrobić na obiad;/ Może coś podpowiecie?;)

u mnie też śniegu jeszcze niema, ale z rana było biało z przymrozku, więc śniegiem nie zdążyłam się jeszcze nacieszyć:)a uwielbiam tak mnóstwo świeżego puchu jeszcze nie rozdeptanego:-D
niedziela mi leci leniwie, mój M odpoczywa po wczorajszym, śmiesznie było obserwować towarzystwo jak się samemu jest tylko o soczku:tak:
pozdrawiam miłej niedzieli - odpoczywajcie :-)

reklama
hej dziewczyny :)) U mnie biało i słonecznie. Ja na obiadek dośc tradycyjnie filet z kurczaka, ziemniaczki, surówka. Ale już myślę, że jutro zrobię sobie makaron z sosem pieczarkowym, ostatnio robiłam ze szpinakiem pycha jeżeli ktoś lubi.

Wczoraj byliśmy u znajomych i z koleżanką również ciężarną mieliśmy sesje z brzuszkiem. ZNajomi rozkręcają biznes fotograficzny i zrobili nam fotki do swojego portfolio. Jezeli nie macie nic przeciwko to się nimi pochwalę, jutro powinnam je dostać :))

Życze miłego dnia :))

Do góry