reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

mamuśki, ja wczoraj byłam u lekarza mam rozwarcie na dwa palce, czyli 4 cm jeszcze 6 cm brakuje, dzidzia waży 3700 g :-)

powiedział, że na przyspieszenie pomaga satysfakcjonujący seks, drażnienie/masaż brodawek i ciepłe prysznice
ciepłe prysznice to u mnie standard, z tymi sutkami to tak jakoś nie przepadam, a na seks to już w ogóle nie mam ochoty :rofl2:

dr wyjaśnił mi też, że to pobolewanie , które odczuwam w podbrzuszu i napinanie się brzucha to skurcze :sorry2: (dobrze wiedzieć)
ja czekam na coś więcej, bo na razie nie jest to dokuczliwe, normalnie sobie odkurzam, myję podłogi :-):-) dzisiaj w nocy było intensywniej, ale i tak zasnęłam i jak się obudziłam to zapomniałam, że jestem w ciąży
tak więc czekam na konkrety i trochę zaczyna mnie przerażać poród i wielkość dziecka... :szok::-) jak on tamtędy... Matko Boska!

Miłego dnia!

reklama
Jtaudul wszystko będzie dobrze. Córcia mojej koleżanki miała to samo, a dziś śladu po dziurce nie ma.

Becio, Agunia najlepszego!

Sonia,
jak Ty szczuplaku takiego klopsika zmieściłaś ;-) Ale masz teraz tyle werwy, że na bank dasz radę z porodem.

Witam sie, po spacerku, jakies 5km i pchalam wozek kolezanki.... Oby to cos ruszylo :))))

jtaudul super ze w domku! Dokladnie jak pisza dziewczyny czesto dzieci maja dziurke i sie zrasta!

neta uwazaj na siebie!!!

Soniu gratuluje rozwarcia! 4cm to juz duzy sukces, tym bardziej ze u Ciebie raczej ciuchutko... i to kolejny przyklad na to ze nie trzeba sie meczyc nie wiadomo jak wczesniej a i tak cos sie dzieje... czyli czekamy!

maran :* Biedactwo jeszcze troszeczke....

Ach i jeszcze na bole, twardnienia ani to co ze mnie leci juz nie zwracam uwagi... jak zacznie sie cos dziac to pewnie nie da sie tego olac! A tak staram sie nie panikowac... tymczasem sie udaje. Kochane ale my musimy miec sily i cierpliwosci w tej koncowce ciazy... masakra, zycze Wam wszystkim duzo duzo duzo sil i dobrego nastroju! I braku czasu na myslenie.

Ostatnia edycja:
Sonia ty czekaj na mnie:-)
Byłam już w cerfurze,w zatoce....Przytargałam 2 mega ciężkie siaty do domu.... Sprzątnęłam i teraz będę czekać,do 24 mam czas żeby urodzić;-)
Sonia jak Cię będzie brać konkretnie,to pisz mi szybko,to ja też zacznę ostrzej działać,tak żebyśmy się spotkały przed IP:tak:

Dziewczyny!!! Ale dostałam prezent na urodziny!!! Odwołali zakaz porodów rodzinnych w szpitalu, w którym chcę rodzić!!! :-):-):-) chyba zaraz pójdę biegać po schodach :-D

dziewczyny, kupcie sobie koniecznie czekoladę Milkę - CHOCOLATE DESSERT jeny jaka dobra, pycha! miałam ją mieć do szpitala, ale zjadłam już prawie całą.. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

O rany. Następna kusicielka;-)
Ze słodkości, to ja właśnie najbardziej czekoladę lubię i wszystko, co w czekoladzie albo czekoladowe.

ja "przez Was" wczoraj zaliczyłam Maca - co gorsze, dostałam dwa mcchickeny w cenie jednego... Pokusa niestety nie do oparcia. A teraz piecze się szarlotka. Całe szczęscie, że chyba mi nie wyjdzie ;P

reklama
becio, agunia 100 lat! I ja wypiję soczek w kieliszku za Wasze zdrówko! :)))

neta, uważaj na siebie! Taki upadek!!!
lizzy, mnie mija 3 dzień, kroki bocianie, herbata z liści malin nie działa, dziś mam zamiar zaaplikować sobie czopka glicerynowego podobno ten sam efekt co koktajl przynosi...
jtadul trzmam kciuki za zarośniecie tej dziurki w serduszku, swoją drogą często o tym słyszę....
mysia powodzenia jutro!

A swoją drogą mój mąż też ma opory wziąć się konkretnie za wywołanie...
Proszę nie kuście tą czekoladą...nie chcę zatwardzenia :)

Dziś przegoniłam Olafa i teściową na spacerze. 6 km w 2 godz. zrobiłyśmy, nawet się lekko zgrzałam. Teściowa wymęczona, śmiała się, ze przyjechała do mnie na wczasy odchudzające :) Może to coś da?!?!?!

Do góry