reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

he he w sumie jesteś w bardzo zaawansowanej ciąży, kobieta się wtedy troszkę nieogarnięta robi i zawsze może niechcący coś z ręki wypaść :) tylko w Twoim przypadku niech wypadnie z hukiem :D spokojnego wieczorku życzę i rozwoju porodowej akcji :) a długo przed terminem rodziłaś synków? Bo bliźniaki podobno zawsze przed terminem się rodzą?

reklama
Witam sie ;)
Od rana przynosze dobre wiesci.... No dziewczynki, ktora tam jest przede mna nie blokowac prosze!!! Bo mi zostaly dwa dni ;)
Skurczy jak na lekarstwo, nocka taka sobie kolo 4 spac nie moglam, w sumie nie wiadomo czemu, glodna bylam, chcialam wstac ale jakos ciagle mialam nadzieje ze zaraz zasne i udalo sie ;) Dzis w planach spacer, a potem wieczorkiem zakupy z siostra licze ze przebiegne centrum handlowe tam i spowrotem - maz sie smieje ze tam urodze, a co byl pierwszy slub w silesi to i porod moze byc pierwszy :p:p:p

crazy mamo plakalam ze smiechu! Twoja cierpliwosc jest wielka! Zycze Ci aby Gabrysia jednak zechciala wyjsc szybko, wtedy tesciowa szybko sie zwinie i zostaniesz z trojka dzieci a nie czworka!!!

Milego dnia Wam zycze! Dobrych nastrojow, a przede wszystkim zycze nam kolejnych dzieciaczkow na forum !

Witam się i ja z rana...w dwupaku oczywiście...
Może nie wyspałam się na maxa ale mam wspaniały humor. Wczorajszy dzień zaczął się koszmarnie ale wszystko zaczęło się odmieniać po wiadomościach o szpitalu i po powrocie mojego męża, który jest najcudowniejszym facetem na ziemi i potrafi czynić cuda abym się lepiej poczuła... miałam przecudowne popołudnie choć w domu było pełno gości to jakoś mi to nie przeszkadzało. Wieczorem jak wyszli wtuliłam się w mojego m. i oglądaliśmy jeszcze film, potem trochę pieszczot co by zachęcić Karolka do wyjścia na świat ;-) i wtuleni w siebie zasnęliśmy...to były cudowne urodziny. Dziękuję.:-)

Becioo to może mam Ci jeszcze życzyć,żebyś dziś urodziła;-)
Ja bym chciała i tak się łudzę,że może do 24 godz się wyrobię,ale to by musiała być super szybka akcja:-)
agunia31, nie udało się nadal jestem w dwupaku ;-). Ale już spokojnie czekam aż się zacznie...troszkę sobie pomagając w tym :tak:

dziewczęta :-D

chyba odszedł mi czop śluzowy ... :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

*Sonia*
, no to trzymam kciuki za dalszy szybki bieg wydarzeń :-)

Jezu tos ty moja bratnia dusza.Moja "mamusia kochana" zainteresowala sie dzisiaj pomoca jak zobaczyla ze Kubus lata z pierogiem na obiad w reku.Wlazla mi do kuchni ciapnela jedengo prawie z gara po czym stwierdzila ze widzi ze juz skonczylam wiec ona idzie na dwor na papierosa:wściekła/y:.No myslalam ze malpie lep urwe.
Po dniu przy garach znowu brzuszek bolal,no ale coz ona zalegla do stolu i czekala tak jak moje dzieci az jej pod nos podstawie.Po zjedzeniu fakt wyniosla do zlewu ale na tym koniec.Ja nie prosze sie o nic ale skoro ja lepilam 80 pierogow to on a mogla by po obiadku 5 talerzy z wlasnej woli zmyc.
Teraz poszla spac (jest 8:55 wieczorkiem:szok:) bo ona strasznie zmeczona.Na dobranoc tylko uslyszalam ze takiego urlopu to ona dawno nie miala.:angry: no k***a mac:growl:.Pierdziele i rodze jutro :evil:

crazy mama, współczuje Ci bardzo z całego serca....ja nie wiem jakbym to wytrzymała. Obyś jak najszybciej urodziła co by skrócić troszeczkę ten jej "cudowny" urlop ;-).

Ja dziś mam tak dobre samopoczucie,że bym góry przenosiła tylko sił brak, bo jakaś obolała jestem i brzuszek coś mnie męczy...ale co tam, życie jest piękne.
Tego dobrego samopoczucie życzę Wam wszystkim moje drogie :tak:
Ciekawe jak tam Rutkosia?

Beciu super ze wczorejszy dzien sie udal!!! Bardzo sie ciesze ze nastroj dzis dopisuje ;) Tego nam trzeba! Moze to dobrze ze Karolek bedzie mial swoj dzien, bo po urodzinach znow bedziesz miec kolejny piekny dzien urodziny Twojego szkraba ;)
Ad seksu moj wczoraj zasnal... a potem wymaga zebym urodzila jak najszybciej, ciekawe jak...

Rutkosia cisza, mecza ja juz prawie tydzien ;(

Ad seksu moj wczoraj zasnal... a potem wymaga zebym urodzila jak najszybciej, ciekawe jak...

Rutkosia cisza, mecza ja juz prawie tydzien ;(

No widzisz czasem możemy liczyć tylko na siebie...ale może dziś Ci się uda, trzymam kciuki,a na razie tylko spacery Ci pozostają ;-) Mam nadzieję,że u Ciebie też tak ładnie świeci słońce jak u mnie.
Co do Rutkosi to bardzo się martwię o nią :-(

reklama
Tak u mnie pogoda jest piekna! Mrozno ale ladnie, wiec spacerek obowiazkowo! Licze tez na jakies zakupy zeby oderwac sie troszke od myslenia ;) A moj mala tez w dobrym nastroju, ostatnio bardzo duzo wierci nozkami i tak na prawy boku mam takie kuleczki wielkosci pyzy ktore chodza po brzuszku, smieszne to ale jakie przyjemne ;) Bede za tym tesknic ;)

Do góry