reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

ja dzis z braku laku na sniadanko zjadlam kanapki z tym serkiem topionym w plasterkach hochland- nie dosc ze mnie brzuch rozbolal to jeszcze mnie przpedziło :() - cycce spuscila- nie bede malej na ból brzucha narazać:)

reklama
witam z ranka, wczoraj na wieczorny posiłek dosypałam małej odrobinę kleiku ryżowego, tak pół łyżeczki, na próbę, i wydaje mi się że mała lepiej spała :) nie ciumkała tak łapki jak zwykle w drugiej połowie nocy, teraz czekamy na poranną kupkę :)

Ja też się witam,
Nocka taka sobie, ale to już standard :-(. Mały puszcza bąki na potęgę! My tak jak margoz czekamy na kupkę, przy czym my już 5 dzień czekamy...
Wczoraj byliśmy na wiośnie kwiatów, dziś jak tylko mąż wróci to sadzimy kwiaty na balkonie :-).
Muszę powoli zacząć "odcinać małego od pępowiny" bo inaczej się wykończę, nie potrafię go opuścić na minutkę...oczko w głowie mamusi. W związku z tym dziś moja mama zabiera małego na spacer a ja trochę odpocznę, zrobię obiad...

WITAM W SŁONECZNY PONIEDZIAŁEK ;-)

Co do kupki, to mój robił regularnie, codziennie około 7 rano, potem przesunęło się na 12-tą, po czym wczoraj jakoś w środku nocy :baffled:
i teraz cisza, przepraszam, że wam o tak nieciekawym temacie piszę, ale wiecie może czy to normalne?

WITAM W SŁONECZNY PONIEDZIAŁEK ;-)

Co do kupki, to mój robił regularnie, codziennie około 7 rano, potem przesunęło się na 12-tą, po czym wczoraj jakoś w środku nocy :baffled:
i teraz cisza, przepraszam, że wam o tak nieciekawym temacie piszę, ale wiecie może czy to normalne?
Sonia, karmisz piersią?

dziewczynki potrzebuje rady!!!

mały w sobote rano zaczał wrzeszczec no i tak dziwnie kaszlec jakby próbował odkaszlnąc, trwało to ok 10-15 min potem zasnął!
wczoraj wieczorem po kąpieli sytuacja się powtórzyła no i dzisiaj rano też dodam że normalnie nie kaszle i jest oki bawi sie gaworzy itp

czy może to byc reakcja np na szczepienie (było w srodę) czy moze cos innego?
czy powinniśmy isc do pediatry?

Neta mogl zakrztusic sie slinka w chwili kiedy zaczal krzyczec, Stas tez tak ma, jak zaczyna porzadnie histeryzowac to w pewnym momencie zakrztusza sie slinką.

reklama
Becio Martyna tez miala kolo 3 miesiaca pierwszego zeba wiec nie dziwi mnie to ale fakt szybko
bobomama24 czyli ja też muszę być czujna? bo mały coś ostatnio często pch piąstki do buzi i jest szczęśliwy jak masuje sobie dziąsła...a i ślini się sporo...to jakiś objaw?

Do góry