Bobomama chyba za dwa lata a nie za rok do szkoły... Bo mój synuś z tego samego rocznika, ale tak czy inaczej też mnie to przeraża. No i wszystkiego najlepszego! Nam też w tamtym tygodniu stuknął kolejny roczek, ostatni jednocyfrowy :-)
Ligotka, ale dałaś czadu z tą menopauzą
Claudika u nas tez protest przeciwko przemocy dot. zwierząt domowych zamieszkujących w nosie :-) - uczulenie na fridę.
Oj macierzyństwo bardzo odmładza. Niektóre moje koleżanki mają już prawie pełnoletnie dzieci (jak się postarały w liceum) a sporo w gimnazjum, a ja ganiam z wózkiem i żyję życiem przedszkolnym.
Ja pampersy bardzo lubię, bardziej od Huggiesów, a co do Premium Care to miałam 1 i 2 fajne były na te rzadkie kupki, która ładnie wsiąkała w pieluszkę i nie brudziła pupy, rzeczywiscie siateczka kleiła się do pupy, co do zapachu to nic takiego nie zauwazyłam. Ogólnie dla mnie były OK.
Anulka filmik super. Adaś ma takie fajne czarne włoski i śliczny z niego chłopczyk. A w jakim wieku jest Adaś? Wyglada na 2,5 roku.
A u nas ciężka noc. Do północy nie spała córcia, a przed 2 synek przyszedł do nas i tak do 4, a o 4 zmieniła go siostra i coś płakała po cycaniu. Dzisiaj tez jeszcze nie śpi :-( tak od 21.