reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

WITAM SIĘ weekendowo:)

u nas też pobudka o 6 rano, wczoraj i dziś. Do tego dzisiaj w nocy mała kiepsko spała, często się budziła z płaczem...nie wiem o co chodzi. Do tego cały czas piszczy i pluje jedzeniem...
Wczoraj byliśmy pierwszy raz na basenie, małej się super podobało, machała rączkami i nóżkami i cały czas się śmiała.
Co do smoczka to my mamy różne- do herbatki z 2 dziurkami, a do mleczka z 3.

Dzisiaj jedziemy na targi mother and baby a potem na spacerek:)

A jutro do pracy...

reklama
Gratuluję ząbków :) i wygimnastykowanych dzieci, Jędrek to leń jest trochę :p
Wczoraj byliśmy pierwszy raz na basenie i straaaasznie się podobało, uśmiech nie schodził z buźki.
Okresu też jeszcze nie mam, ale karmię piersią wieczorem i rano.
Dziś śmigamy na chrzest do koleżanki, jest az 15 dzieci, więc potrzeba będzie cierpliwości tym maluszkom.

Pozdrowionka i udanej niedzieli.

DorissŁ, moja codziennie wstaje o 6 :) ale ja się już przyzwyczaiłam i wolę nawet jak śpi wieczorem a rano wstaje niż odwrotnie
tab, super że Krzyś już taki wygimnastykowany, podejrzewam że będzie jednym z pierwszych wśród naszych dzieciaczków stawiających pierwsze kroczki :)
a u nas Lenka dzisiaj odmawia jedzenia, już wpół do pierwszej a ona zjadła jedynie 60 ml mleka i nic więcej nie chce :/

cześć kochane,
dawno mnie nie było
ale mam jazde bez trzymanki. Mąż jeszcze 4 tygodnie reka na templaku (w fotkach jest z Miłkem na jednej ręce - możecie zobaczyć), nie zrobi nic. Ubierz mu skarpety, pomóz się umyć i takie bla bla ... dziś to już nie wytrzymałam i spytałam czy dup ... tez mam mu wycierać. Kurde chyba mi psycha siada :/
Miłek nawet ok, spi całą noc, rano wstaje o 7 zaspypia o 21. Nadal tylko kaszki bez mleka bo nim pluje, nadal nie potrafi pić z butelki, a taki to już mój Miłek Zgniłek. Widzę dwie bruzdy na dziąsłach to chyba zęby, nie wiem też tak widziałyście u swoich robaczków?
Jeju zasnał teraz zmykam się też walnąc w kimę bo normalnie nie wyrabiam. Buzka dla wszsytkich

a mój wczoraj i dziś wstał przed 7 i już spać więcej nie chciał, na tygodniu to sobie śpimy do 8, widocznie chciał z tatą więcej czasu spędzić.
gratulujemy ząbka.
jtaudul pisała o gołąbkach i naszło mnie dziś i też zrobiłam, przyznam że pierwszy raz robiłam a wyszły jak mojej mamy, pychotka:)
Szymek też już coś próbuje siadać, tak nóżkami zakręca jakby miał usiąść ale nie potrafi się dzwignąć rękami.

Witam wieczornie
Margoz ja też wolę jak Kuba wstaje rano a wieczorem śpi i to kładę go po 19.

Kaasiutka współczuje kolejnego "dziecka" w domu. Faceci to chyba lubią się nad sobą użalać i lamentować jacy to oni nieszczęśliwi. Moja siostra z nogą w gipsie od uda do kostki to nawet podłogi zmywała i paznokcie u nóg obcinała, tak się wygimnastykowała.

Julix mojego leniuszka to chyba nic nie przebije.

Kuba wczoraj i dziś usnął sam na dniu w łóżeczku, przez ostatnie 2 miesiące usypiałam go w leżaczku albo na rękach.

reklama
A ja pozdrawiam z Bułgarii, wpadłam na moment na neta, więc nie czytam co tam u was. Słoneczko nas rozpieszcza, woda w morzu cieplutka, dzieciaczki bardzo dzielnie zniosły podróż, nosidełko jak na razie super sie sprawdza, nosze Agi na plażę.

Do góry