Olga RaQ
Fanka BB :)
a cóż tak zakupy? 
ja miałam przed porodem fazę na sprzątanie w stylu perfekcyjnej pani domu, połowę rzeczy wywaliłam a jak patrzę na resztę to mam ochotę wywalić je też i kupić nowe
 a jak patrzę na resztę to mam ochotę wywalić je też i kupić nowe  chodzi mi o ciuchy i nie tylko. słowo daję, mam większość swetrów, bluzek, bluz które mają po kilka lat. bym je tak chętnie spakowała i powiedziała im "papa"
 chodzi mi o ciuchy i nie tylko. słowo daję, mam większość swetrów, bluzek, bluz które mają po kilka lat. bym je tak chętnie spakowała i powiedziała im "papa"  ale mi się to takie niemądre wydaje bo nie mam innych ciuchów. nigdy nie lubiłam nic kupować. ale teraz chętnie bym trochę poszalała i zmieniła styl na bardziej dojrzały jak to na matkę dwójki dzieci przystało
 ale mi się to takie niemądre wydaje bo nie mam innych ciuchów. nigdy nie lubiłam nic kupować. ale teraz chętnie bym trochę poszalała i zmieniła styl na bardziej dojrzały jak to na matkę dwójki dzieci przystało  a nie tylko bojówki i bluzy z kapturem
 a nie tylko bojówki i bluzy z kapturem  w czasie ciąży pokochałam legginsy, może pójdę w tym kierunku? tylko jeszcze z 5 kilo schudnąć bym chciała
 w czasie ciąży pokochałam legginsy, może pójdę w tym kierunku? tylko jeszcze z 5 kilo schudnąć bym chciała  jedno czego nie wywalę to kilkuletnią kolekcję spodni, chyba z 8 sztuk, mam do nich wszystkich ogromny sentyment, nie wiem dlaczego zawsze bardzo lubię swoje spodnie
 jedno czego nie wywalę to kilkuletnią kolekcję spodni, chyba z 8 sztuk, mam do nich wszystkich ogromny sentyment, nie wiem dlaczego zawsze bardzo lubię swoje spodnie 

ja miałam przed porodem fazę na sprzątanie w stylu perfekcyjnej pani domu, połowę rzeczy wywaliłam

Tego to juz na pewno nie zaloze.
 Tego to juz na pewno nie zaloze.  

po rozstaniu z byłym facetem wzięłam wszystkie spakowałam i wylądowały w koszu. Sfetra też nie mam ani jednego heh kupuje sobie zawsze sfetrowe sukienki ;-)
 po rozstaniu z byłym facetem wzięłam wszystkie spakowałam i wylądowały w koszu. Sfetra też nie mam ani jednego heh kupuje sobie zawsze sfetrowe sukienki ;-) !  Muszę jej zimówkę w PL poszukać. W ogóle dziś w tym sklepie to jakieś oblężenie było i wszyscy na  ciuchy zmowę polowali .
!  Muszę jej zimówkę w PL poszukać. W ogóle dziś w tym sklepie to jakieś oblężenie było i wszyscy na  ciuchy zmowę polowali .