reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

reklama
Asia niby do pół roku :tak:

u mnie jak mąż w domu, to wszystkie plany ćwiczeniowe w łeb strzelił :no: jak sama jestem z dziewczynami, to mam ustalony plan dnia, a z mężem, to ciągle gdzieś mnie goni :-pod jutra powrót do ćwiczeń :tak:

Ja wczoraj tez zawalilam cwiczenia. Pobudka Juniora o 5, potem placz ze wzgledu an "ciezka" kupe, a potem juz trzeba bylo wstawac, bo jechalismy do Ikei po kilka mebli, w tym mebelki do pokoju Juniora (kupilismy jedynie dwa regaly i siatke na zabawki).
Dzis planuje odrobic cwiczenia z wczoraj, ale wiem, ze bedzie ciezko, wiec wystarczy w sumie, ze zalicze dzien dzisiejszy tak, jak trzeba.

asia.85, ja 10 sierpnia bede miala dwa miesiace a brzuch mam. Rano maly, ale wrza z uplywem dnia robi sie duzy i wieczorem jest wielki :/. Watpie, zeby przez tydzien mi sie wchlonal.
Mialas cc czy sn?

BTW założyłam bloga dla mam. Mam nadzieję, że się rozkreci i będziecie mnie odwiedzać. I udzielać sie. O powrocie do formy też będzie kilka postów :))).

Ostatnia edycja:
Ściągam z netu ten program treningowy co w szejpie był, ten z Ewką. Na FB są zdjęcia dziewczyn i jak chudły, masakra. Aż chce się ćwiczyć, więc od jutra zaczynam.

K8 jak się dokładnie to nazywa?

jestem dzisiejszym dniem zmordowana, cały dzień sprzątałam z Laurą przyklejoną do nogi, musiałam przemeblować duży pokój, bo kupiłam dywan, Nina dzisiaj cały dzień na rączkach, teraz rozkładam deskę i jadę z żelazkiem, bo mnie szmaty zaleją, ehh nie mam siły na ćwiczenia :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry