post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Haszi, dzięks:-) za info. Do mojego 65 to jeszcze dużo schudnąć muszę

póki co mam 75 H i jak nie kupię w Kraku to poproszę znajomych w anglii to mi kupią. wolałabym jednak znaleść ten jedyny krój
Nigdy mi nie pasowało dobieranie przez panią ekspedientkę.Jak w ciąży byłam to kupowalam 75 D i tak naprawdę powinno być E ale nie było w sklepie a Pani mi proponuje 80 D. Powiedziałam jej co o tym myślę to patrzyła na mnie jak na wariatkę

póki co mam 75 H i jak nie kupię w Kraku to poproszę znajomych w anglii to mi kupią. wolałabym jednak znaleść ten jedyny krój
Nigdy mi nie pasowało dobieranie przez panią ekspedientkę.Jak w ciąży byłam to kupowalam 75 D i tak naprawdę powinno być E ale nie było w sklepie a Pani mi proponuje 80 D. Powiedziałam jej co o tym myślę to patrzyła na mnie jak na wariatkę
Ostatnia edycja:
i otwieraj ten sklep bo przynajmniej bede miała dobrze dobrany stanik
Chwilowo mam pod biustem, na bardzo dużym wdechu 75 cm, a w biuście równą setkę (po całonocnym karmieniu;-)). A przy okazji, skoro mamy tu eksperta od staników, to powiedz, jak to jest z tymi fiszbinami? Można nosić karmiąc, czy nie? Ja przyznaję, że parę razy na wyjścia biustonosz z fiszbinami włożyłam i choć był mało dobrany bo z czasów początków ciąży to i tak wyglądałam o niebo lepiej niż w tych niegdyś elastycznych ręcznikach do karmienia