Zagubiona123456789
Początkująca w BB
Hej odczuwam lęk przed cc a konkretnie przez jej powiklaniami sepsa , zatory, krwotoki i inne straszne rzeczy :O
Jestem dopiero na pocztaku 2 trymestru.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jakbym czytała o sobie :-)Hej odczuwam lęk przed cc a konkretnie przez jej powiklaniami sepsa , zatory, krwotoki i inne straszne rzeczy :O
Hej odczuwam lęk przed cc a konkretnie przez jej powiklaniami sepsa , zatory, krwotoki i inne straszne rzeczy :O
Ja poproszę o informację po, bo we wrześniu czeka mnie CC I tez się obawiam jak to będzieJa mam planowane cc za 2 dni. Też się boję, ale trzeba się nastawić zadaniowo - dzięki temu Twoje dziecko przyjdzie na świat. Ja sobie tłumaczę, że lekarze wykonują tyle cc tygodniowo, że to jest wręcz standard = znają się na robocie. Jeśli chcesz, podzielę się na świeżo wrażeniami![]()
Jakbym czytała o sobie :-)Hej odczuwam lęk przed cc a konkretnie przez jej powiklaniami sepsa , zatory, krwotoki i inne straszne rzeczy :O