reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

leniwy dzidzio????

elusia79

mama Fabianka i Kamilka
cześć. mam pytanie , bo trochę się martwię, od 18 tyg. zaczęłam czuć ruchy mojego dzidziusia, z dnia na dzień kopał coraz bardziej, choć były dni że ledwie wyczuwałam że jest tam w środku. A teraz się martwię, bo już tydzień to prawie wcale się nie rusza, a ja myślałam, że im starszy to będzie kopał mocniej i częściej. Martwi mnie ta cisza z brzuszka, a do lekarza idę dopiero za tydzień. Jak jest u was??? Wiem też że pod koniec ciąży mniej się dzidzie ruszają, ale ja jestem dopiero 23/1 tydzień, to wydaje mi się że powinien kopać najwięcej??? :(

reklama

klementynka

Fanka BB :)
Czasem podobno tak bywa, ale jesli się mocno niepokoisz to podjedź na ostry dyżur, niech ci zrobią usg albo ktg, po co się denerwować :)

Pycha

mama Mai i Marty
Miasto
Strzelce Krajeńskie
Ja zaczęłam czuć moją dzidzię około 17 tc, a potem długo długo nic. Teraz juz częściej, ale jeszcze słabo.
Klementynka ma rację, jak masz się denerwować to lepiej sprawdzić.

karolinna

grudzień 05,wrzesień 08
Miasto
Katowice
elusia miałam identycznie tak samo (może nie tak długo ale jednak)i nawet o tym pisałyśmy z dziewczynami w któryms z listów.Nic się nie martw na pewno będzie ok.

justynaj

elusia!
ja też się martwiłam,bo nie czułam żadnych ruchów przez cały dzień,a potem nagle puk puk
napij się czegoś słodkiego lub zjedz czekoladkę,powinno pomóc
pozdrawiam i życzę powodzenia
Justyna j

elusia79

mama Fabianka i Kamilka
Cześć pomogłotrochę po czekoladzie :p, mi też się humor poprawił jak ją zjadłam i jak zaczął się ruszać :laugh: :laugh: :laugh: Dziękuję za dobre rady i słowa wsparcia. dziś nic nie czuję, ale może się porusza... :laugh:

Anulka59

Za to moj maluszek zle znosi dzisiejszy upal i malo sie rusza ale przeciez ja tez dzis nie jestem w dobrej formie.

reklama

elusia79

mama Fabianka i Kamilka
Tak się martwiłam o mojego dzidzia, a teraz rusza się i to mocno i dość regularnie, 5 rano pobudka, 9 druga, 13 no i 11 wieczorem. A najbardziej chyba podoba mu się, lub nie siedzenie w kościele, bo zawsze jak jestem to okropnie sie wierci :) :) :)

Do góry