Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A długo się straliscie ?Brałam letrozol przez 5 dni, następnie zastrzyk Ovietrelle- udało się w pierwszym cyklu.
Do ginekologa poszłam w marcu. W czerwcu wdrożyliśmy z gin. kuracje dostinexem z powodu wysokiej prolaktyny. Miałam około tysiąca przy normie 450. Udało się w 2 cyklu takich prawdziwych starań (nie gdzie stosunek był raz na dwa tyg ) oczywiście nie obyło się bez monitoringu owulacji co kilka dni. Pozytywne nastawienie dużo daje. Ja byłam pewna ze uda się zajść w ciąże, nie brałam w ogóle innej myśli ze może być inaczej. Tak tez się stało zastrzyk zadziałał ... uwolnił komórkę jajowa. Od września w ciążyA długo się straliscie ?
Jeden cykl sami -bezskutecznie i 2 cykl z gin i się udało.Do ginekologa poszłam w marcu. W czerwcu wdrożyliśmy z gin. kuracje dostinexem z powodu wysokiej prolaktyny. Miałam około tysiąca przy normie 450. Udało się w 2 cyklu takich prawdziwych starań (nie gdzie stosunek był raz na dwa tyg ) oczywiście nie obyło się bez monitoringu owulacji co kilka dni. Pozytywne nastawienie dużo daje. Ja byłam pewna ze uda się zajść w ciąże, nie brałam w ogóle innej myśli ze może być inaczej. Tak tez się stało zastrzyk zadziałał ... uwolnił komórkę jajowa. Od września w ciąży![]()