reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Leżące fonoterolowe przyszłe mamusie

reklama
Mazia ja leżę tak jak Syla od stycznia chociaż wcześniej pozwalałam sobie na wstanie i pochodzenie po mieszkaniu a teraz jak zaczęły się problemy z szyjką to musiałam całkowicie plackiem. Dasz radę:)bo masz dla kogo:)

Mazia ja leżę tak jak Syla od stycznia chociaż wcześniej pozwalałam sobie na wstanie i pochodzenie po mieszkaniu a teraz jak zaczęły się problemy z szyjką to musiałam całkowicie plackiem. Dasz radę:)bo masz dla kogo:)
dzięki takiemu wsparciu to napewno ale i ja za was trzymam mocno kciuki dotrwajcie do końca mam nadzieje że u syli wszystko dobrze wiem że jest w szpitalu ale dzielna z niej dziewczyna to da rade i ty też:tak:

Witam.
Ale tu cichutko!!!! Gdzie sie wszystkie podziałyście??

Wczoraj mnie troche skurcze przestraszyły bo były dość bolesne i krzyż zaczął boleć ale na szczęście przeszło:sorry2:

Naftanalek napisz zaraz po wizycie co nowego.
Mazia zobaczysz jak szybko zleci..........

pozdrawiam

Ps. Dziewczyny jak macie zamiar rodzić? Same czy z kimś bliskim? Ja chyba wole sama bo przy mężu się zawsze rozklejam a jak jestem sama to wiem że moge liczyć tylko na siebie i sie trzymam!

Dziewczyny jak macie zamiar rodzić? Same czy z kimś bliskim? Ja chyba wole sama bo przy mężu się zawsze rozklejam a jak jestem sama to wiem że moge liczyć tylko na siebie i sie trzymam!

Ja jak tylko mąż zdąży to będzie przy mnie on i ja nie wyobrażamy sobie innego wyjścia. Jesteśmy bardzo ze sobą związani i w takim momencie nie chcielibyśmy być z daleka od siebie. Zawsze mogę liczyć na niego a jego obecność powoduje że czuję się bardziej bezpieczna.

Dzisiaj wizyta pod wieczór i już się nie mogę doczekać. Trzymajcie kciuki:)

Ja jak tylko mąż zdąży to będzie przy mnie on i ja nie wyobrażamy sobie innego wyjścia. Jesteśmy bardzo ze sobą związani i w takim momencie nie chcielibyśmy być z daleka od siebie. Zawsze mogę liczyć na niego a jego obecność powoduje że czuję się bardziej bezpieczna.

Dzisiaj wizyta pod wieczór i już się nie mogę doczekać. Trzymajcie kciuki:)

A moj pewnie padlny po chwili wiec bede sama...Kochana ja tez dzis wizyta, zobacze co dalej bo tez plackiem w sumie leze, wczoraj poszlam tylko na badania to tak mnie zacza rypac brzuch i krzyz myslalam ze nie wroce...do tego mam jakies dziwne klucia tam w srodku jakby mi ktos wbijal szpile po czym maly tak cisnie w dol jakby juz chcial wyjsc...masakra, raz sie wystraszylam dostalam boli, zimne poty na czolo, polozylam sie na podlodze tylko tak dawalam rade i tak 40 min wylam...ale minelo

Kroptusia ja też mam takie dziwne bóle i kłucia jakby w środku w pochwie i jak zacznie tak boleć i kłuć to miejsca sobie nie umie znaleźć i oczywiście brzuch twardy jak kamień się robi a jak trzeba wstać to czuję się jakby mały wypychał się i chciał wylecieć. Myślałam że to wina krążka albo tego że chodzę z rozwarciem które może się powiększa. Dzisiaj się dowiem co to jest. Mam dosyć leżenia i tabletek ale jeszcze tak min. 5 tyg. Trzymaj się dzielnie Kroptusiu:)

dziewczyny prosze o porade. ja tez miałam dzis dziwny ból, najpierw w środku nocy poczułam jak brzuch strasznie mi twardnieje-trwało to chwile i samo przeszło, a rano pochodziłam z godzinke po mieszkaniu i dostałam takiego bólu na samym dole brzucha jak przy miesiaczce, do tego ból pleców w okolicach ledzwi i zimne poty mnie zalały. natychmiast sie połozyłam wziełam nospe forte i magnez i po 20 minutach zaczeło ustepowac. cały czas leze i nie wiem czy to bylo coś co zagraza mojemu maleństwu i powinnam alarmowac lekarza?? prosze doradzcie...:-(

dziewczyny prosze o porade. ja tez miałam dzis dziwny ból, najpierw w środku nocy poczułam jak brzuch strasznie mi twardnieje-trwało to chwile i samo przeszło, a rano pochodziłam z godzinke po mieszkaniu i dostałam takiego bólu na samym dole brzucha jak przy miesiaczce, do tego ból pleców w okolicach ledzwi i zimne poty mnie zalały. natychmiast sie połozyłam wziełam nospe forte i magnez i po 20 minutach zaczeło ustepowac. cały czas leze i nie wiem czy to bylo coś co zagraza mojemu maleństwu i powinnam alarmowac lekarza?? prosze doradzcie...:-(
z tego co napisałaś to bardzo cie bolało ja bym zadzwoniłam do ginia napewno a w którym tyg jesteś

reklama
w 23 tygodniu. najgorsze jest to ze jestem całymi dniami sama w domu i nie mam jak sama podjechac do lekarza-musze czekac na meza....

Do góry