reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowa dziewuszka czy lipcowy synuś? Wszystko o płci...

reklama
Lista ulegla weryfikacji- robi się gorąco przed kolejnymi USG ;-)

Upss, faktycznie, nie tu wpisalam :-). Zakrecona jakas jestem, albo w ciazy...
Ja sama nie wiem co bym chciala. Byle zdrowe. Mam chlopca to moze bylaby dziewczynka, tylko ja nie wiem czy sie nadaje do dziewuszek. Przerazaja mnie rozowe sukienusie, warkoczyki i kiteczki. Z chlopakami to jakos latwiej ... chyba...
Narazie wpisalam Ci znaki zapytania, bo w końcu nie zrozumiałam czy wolalabyś chlopca czy dziewczynkę, ale myslisz podobnie jak ja- chłopiec mógłby być do pary, ale wolałabym bardziej troszkę dziewczykę bo wiem "z czym to się je" mając już starszą. A masz jakieś przeczucia?
Ps. zapraszamy na wątek główny! https://www.babyboom.pl/forum/lipiec-2010-f307/lipiec-2010-a-32229/

Czesc mamuśki ja bardzo bym chciała dziewczynke mąż też bo mam już 2 chłopców,a przeczucie mam na niunie.

chciałabym - Dz, M Dz przewiduję Dz
a co bedzie to sie okaże, los lubi byc przewrotny ;-)to nasze 1 dziecko wiec nie będziemy marudzić jak sie okaże ze chłopak siedzi w brzucholu

To się dziewuszki tym razem posypały...
Ciekawe kiedy będą pierwsze przewidywania USG?!
ps. Lista uzupełniona :tak:

reklama
Do góry