reklama

Lipcowa galeria

reklama
glitter_preview.php
To Julek na samochodziku.(fotka zrobiona przed pobytem w szpitalu)
Ohoho ale duzy z Niego chlpaczek , a jak dzielnie siedzi na swym samochodziku , my tez czekamy az Aniolek usiadzie i wtedy kupimy jej rozowy cabriolecik :-D;-)
Dziękujemy
A Grzesie to to bardzo do siebie podobni; oczka niebieściutkie i te pyzaczki Coś mało u nas lipcowych księżniczek,ale za to te które są to przepiękne małe damy.Mamusie Blanki i Laury już pewnie nie mogą się doczekać kiedy będą mogły czesać swoje księżniczki, mam na myśli oczywiście spineczki,kucyki itp
Marta Twój Julcio to kawał chłopa jak na swój wiek jest bardzo duży i jak samodzielnie siedzi na swym autku-zapewne ma już prawko
Julkowa - Hehe ja juz nakladam Blaneczce opaseczki :-p(chociarz by nawet dlatego ze ma lekko odstajace uszka od spania:dry:)
A na spineczki i kucyczki wyczekuje niecierpliwie :tak::-) juz mam kilka blyskotek nawet :-D
Heheh chyba ma juz prawo jazdy , bo dzielnie siedzi i chyba ma juz dobre km za soba :-D zero stresu na jego busce :-D

Asiulinka - Dzieki , Mala ma teraz nowe MONKI !!:tak::tak: od 6-18 wkleje foteczki jak zrobie - zawaliscie , bombowo w nich wyglada :-D poprostu smiesznie :-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry